*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Skandale Med Pope & amp; rsquo; s Kondomer

Skandalen brøt ut mellom Vatikanet og Storbritannia for et dokument med forslag til vitser om pavens besøk til øya. Britiske utenriksdepartementet ba om unnskyldning for en statlig tjenestemann notat publisert i The Sunday Telegraph, som tilbyr pave Benedikt XVI for å gi et kondom med din merkevare når de besøker Storbritannia i år.Den Dokumentet inneholder også forslag til paven velsignet ekteskapet mellom homofile par å åpen klinikk for abort under hans besøk i september, og for å åpne en hot line for barn som er ofre for pedofile angrep.
Dette er bare uvøren dokument på ingen måte gjenspeiler synspunktene eller posisjon av den britiske regjeringen eller utenriksdepartementet, sa departementet talsmann .Mange av ideene i dokumentet er rett og slett tåpelig, naiv eller respektløs, han added.According til avis forslag kastet av junior tjenestemann i stiftelsesdokumentet med tittelen "Den ideelle besøk ville være ..." sirkulerte blant tjenestemenn fra Riks Statsminister Gordon Brown og Utenriksdepartementet.
«UD beklager dypt denne hendelsen og fornærmelse som er forårsaket.
setter stor pris på de nære og produktive relasjoner mellom den britiske regjeringen og Den hellige stol og vi håper å utdype vårt forhold til besøket av pave Benedikt XVI i Storbritannia senere i år ", heter det i kunngjøringen. Benedikts besøk 16-19 September var den første pavebesøk siden 1982 i Storbritannia. Paven er tenkt å møte dronningen og erkebiskopen av Canterbury.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.