*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Tabell Innstilling Ideas

Velg et tema

En av de enklere måter å skape en bordsetting er å velge et tema å bruke. Legg tallerkener, servietter, kopper, bestikk og dekorasjoner å matche. Innlemme alle deler av tema i tabellen innstillingen. Et tema gir et utgangspunkt, og har en klar og definert idé om hva du skal gjøre med innstillingen bordet. For eksempel kan du velge en æra inspirert tema og bruk servise som matcher tilsvarende. Plukk populære blomster, leker eller gjenstander fra denne tidsperioden.

Velg kontrastfarger

Plukk kontrastfarger og gjelder for hele bordsetting. Hvis dekorere for en ferie, plukke farger som er en del av det ferie og bruk ved å samordne dem sammen med alle servise og ordninger. Eller velg nyanser av samme farge for å ordne på bordet. Det er så mange valg i partiet ware nå at mulighetene er uendelige. Figurer kan legges inn i denne miksen samt ved å koordinere farger og former sammen. For ikke å nevne, at uvanlige former kan brukes også, for å legge til dimensjon og en interessant vri på standard servise tilgjengelig. For eksempel striper og prikker blandet sammen i å koordinere farger. Eller bruk firkantede briller og tallerkener og merkelig formet sølvtøy også. Former kan også være i form av bilder og ting også.

Bruk hva du liker

Tenk på hva du liker eller hva din favoritt elementer er. Hvis du virkelig liker blomster, lage et tema rundt alle naturlige blomster og buketter på bordet. Bruk blomster i vaser og flytende blomster i boller. Plassere rundt midtpunktet og bruke gratis farger for resten av servise. Eller hvis Asia er et yndet sted, lage et tema med asiatisk inspirert farger, skrift og design.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.