*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Asia lære å si; & amp; ldquo; no & amp; hellip; & amp; rdquo; 0,

Asiais beryktet for sin dårlige oppførsel sett fra et vestlig synspunkt. Rap i offentlig synes å være normal. Plukke støy dypt foran andre mennesker eller i en restaurant synes å være daglig praksis i Asia. Skrape baksiden mens på offentlige steder er ikke noe unntak. Og spytter mens folk sitte eller gange er en vanlig sett vane. Noen land blir bedre og bedre, men noen vaner er integrert i gamle gamle kulturer, og ingen ser ut til å bry seg eller bekymre seg om dem lenger. Men når du kommer fra vest, noen av disse gamle vaner er en del av kultursjokk. Asiater tilpasser seg vestlige livsstil og de fleste land er langsomt i endring og forståelse for at ikke alt de ser på som normalt, er veldig høflig til andre.

Det er en annen type uhøflighet. En uhøflighet som er uprofesjonelt, hjelper ikke handel, vennskap eller samfunnet. Og det er en vane av å ikke være i stand til å si:. "Nei"

Asiatiske offentlige liv fra unnskyldning for å unnskylde. De utgjør en unnskyldning for å dekke den forrige. Såkalte hvite løgner er daglig praksis. Uansett i hvilket land du er rundt det asiatiske kontinentet det er overalt den samme protokollen.

Kommer på Time for Avtaler

Kommer på gang på en forhåndsinnstilt avtale er profesjonell. Kommer sent er normalt akseptert i Asia, men det hemmer vekst, og fra person være på gang synspunkt er uhøflig. Når man kommer for sent til en avtale, uansett hva unnskyldningen kan være, bruker du en annen hans /hennes tid. Tid, noe som er like verdifull som din egen tid. Bedre å legge igjen en beskjed eller ringe for å la den andre personen vite at du ikke er i stand til å møte på det angitte tidspunktet. Enda viktigere å la den andre parten vet, når du kommer. Det er viktigere enn den unnskyldningen du har gjort opp. Unnskyldning bare tjener en trygghet avtale for personen som gjør det, og ikke tjener den andre parten. Du var for sent, er at bunnlinjen og respekt er tapt på grunn av det. Lær deg å si; "Nei, jeg er lei for at jeg ikke kan være på gang i dag".
Ærlighet er ofte det beste råd, og vil bli mer respektert da unnskyldninger som, sykehus, ulykker, bryllup, sykdom og været.

Ingen melding om kansellering

Som en forretningsmann, en bøkene hans avtaler i god tid til å gjøre virksomheten vokse og prøve å bestille så mange avtaler i dag, tar i betraktning, reisetider, lunsj og kaffepauser . Men booking avtalelisten for full, setter deg under stress fra det øyeblikket du ser

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.