*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Fordeler eller fordeler ved å være en Ugly Fysisk Person /Faces På favoritt Kjærlighet & amp; amp; The Future

Egentlig folk som har et ansikt eller en relativt dårlig ytelse er ikke alltid en velsignelse fordi den ikke bringer visdom eller dyktighet i alt er det noen som ikke kan oppnås av folk som ser relativt bra. Blant dem er:

1. Ikke mye å utvikle selv Disorders

Folk som er stygg og vanligvis bare har mye ledig tid for selvutvikling fordi det ikke er mye forstyrrelser med frieri, forfulgt av fans, forført av det motsatte kjønn, ble tilbudt en fotomodell, deltidsjobb som arrogant med sine fysiske fordeler, og diverse andre lidelser på grunn av fysiske overlegenhet. Det er mye tid for læring og karriere mer seriøst forberede for fremtiden som vil bli gjennomført senere.

2. Ikke Opplever Alvorlig knust hjerte

Hvis du under tenåringene ikke tenke på å gå der ute kan være noen smerte fordi det ble besluttet kjæresten, forrådt av en kjæreste, sjalusi blind, og så videre. På det meste det samme bare sjalu på andre på grunn av singler og sjalu fordi vi liker det motsatte kjønn intim med andre.

3. sjelefrender Fikk både alvorlig og Selge

Hvis seriøst arbeid på fremtiden og slutt vellykket kurs, smart og etablering, så det er lite sannsynlig sjelefrende kommer alene på grunn av vekten av frø vekt og bete oppfylt. Med suksessen tilstanden kan forbedre utseendet på stygge folk med penger i overflod, så zoomer du inn et par av god kvalitet. Men ikke bli for mye å forvente en høy kvalitet fordi ganske smart og godt det var nok til å danne en lykkelig familie. Du trenger ikke å være en fysisk kamp som søt i det hele tatt, fordi det kan føre til problemer hvis personen ikke har en god tro, og er også altfor uskyldig /naiv.

4. Mer kan opprettholde Purity (jomfrudom /jomfrudom)

Folk som stygge /vanlig har en sterk tro mindre ogled det motsatte kjønn for fri sex invitert til å gjøre så mange flukt fra synd, fra gratis sex på feil måte, fra påvirkning av oppfordring av narkotika, sigaretter, brennevin , etc .. Etter de voksne vil ha tillit og verdien av mer enn én forening fall vill. Folk som dårlig eller likegyldig kan også falle hvis du ikke har tro, akkurat som de som manipulert av det motsatte kjønn å tilfredsstille begjær, penger, etc. Det som er sikkert når du vokser opp og innse den stygge /ordinære vil være mer lei meg enn ser bra ut.

5. Fikk mange fantastiske muligheter for andre

Folk som vanligvis står overfor nedover vanligvis mindre beregnede og betraktet fremtiden vil være en v

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.