*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Tips Hvordan finne Boyfriend /Soul Mates Jenter /Gutter på Internett - Guide /Basic Instructions

En ganske raske utviklingen av internett fra år til år i Indonesia tillater oss å gjøre ulike ting, blant annet saker kompis. Ganske mange mennesker får en kjæreste og en kompis via Internett.

Hvis du fortsatt ikke har en singler idol elskers hjerter skader aldri å prøve lykken i kjærlighet er vi i en virtuell verden full av sjarm . Trenger ikke mye penger å prøve det ut, som er viktig for alvorlig og vedvarende for å oppnå det vi ønsker.

Å merke fra begynnelsen at Internett er som en fri verden hvor man kan endre sin identitet og late å være en annen måte enn i den virkelige verden. Vi må være på vakt for å bedrag bedrager klar til å sluke mye hjemsøke oss.

1. Forberedelse Stage

Den første fasen er å forberede oss til data (profil) på internett. Forbered noen av våre beste bilder som ikke er overdreven, har et tema og historie om ulike bilder, unike, interessante og viktigste i bildene vi ser søt og interessant. Hvis du trenger en venn eller slektning for å hjelpe oss å memo til oss for å oppnå et godt resultat. Lag ord korte, solide og klare slik at det motsatte kjønn som kan se og lese.

Har ikke være for mye å fortelle vår sanne selv på grunn av onde mennesker som er klar til å bruke våre data til å handle feil til oss og også andre folk vi kjenner. Så bare og ikke være lang omstendelig kan fortelle oss selv fordi vi bare kunne fornærme eller fornærme folk vi kjenner.

2. Profilinformasjon Formidling Stage Selv Vi

Liste over ulike sosiale hovedpunktene nettverk nettsteder som Friendster, facebook, muxlim, 360 yahoo, Orkut, etc. som er hyppig besøkt av folk fra Indonesia. Etter registrering for vår profil som mulig, så interessant som mulig, og andre. Sett bilder av våre mest stabile og ikke glem vi har hatt mange venner i listen over våre venner i sosiale nettverk nettsted, slik at vi ikke blir ansett for å sprute. Det viktigste vi setter vår status som singel.

3. Target søkefase kjæreste /sjelefrender

Når vi er ferdig online profiler på nettsamfunn, er neste steg å finne den profil singler av det motsatte kjønn. Vi bør målrette vår søke første fra venner av venner, slik at vi lettere grave opp informasjon om gutten og jenta.

En annen metode er å finne målet med en prat i chatten som yahoo messenger, IRC (Internet Relay Chat) med mirc, msn messenger, web forum, e-postlister og så videre. Når vi prate bare spør gutt og jente profil link til nettsiden for vår so

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.