*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Tips hvordan du avslutter et kjærlighetsforhold

Du bør tenke på det igjen før de bestemmer seg for å bryte opp med en kjæreste, fordi du kan angre på senere. Kjæresten vi kan bli skadet, fysisk smerte, stress, depresjon, hevn osv hvis vi er gale måter å avslutte den.

Emotional øyeblikk, en liten feil kjæreste, kjæresten ikke søt lenger, og andre er eksempler problemer som ikke er nødvendig til slutten. Kreves hodet kaldt, soul angret, tålmodighet, trygghet og storhet av hjertet for å opprettholde gode relasjoner som allerede eksisterte.

I hovedsak ikke koble opp med en jente eller en gutt hvis vi ikke er glad i ham . Unngå å gå ut mens de fortsatt på skolen og college for å unngå hjertesorg, puppy love, fremtiden for et rot, gift ved et uhell, da arbeiderne renne materialet sinn, og andre. Finne ekte kjærlighet oss når vi er klare /jevn kjæreste til tross for at å ta folk som bare elsker aper

Viktig:.

Les første psykiatrisk kjærlighet en kjæreste som ville avgjøre om han vil være i stand til å godta avgjørelsen eller ikke en break-up

tips Hvordan /Metode kjæreste dump.

1. Godt sagt at det ikke lenger var forelsket og ønsker å være venner bare. Men ikke opprette gutt og jente kjærlighetssorg og stress, men skape en situasjon som han kan akseptere det med glede.

2. Vil du ha en seriøs skole, høyskole eller arbeide med en midlertidig pause (slutten stund). Senere når det er galt kan avgjøres om å gå tilbake til dating eller ødelagt.

3. chewed våre foreldre ikke bør dating.

4. Gjør foreldre og familie jente eller gutt vi gjør ikke at vi skal gjøre mange ting som avskydde uhøflig, snakke strengt, vilkårlig eier, konkurrerer idiotisk, kaotisk grooming, etc. slik at de forbød hennes datter eller sønn i kontakt med oss.

5. Slå inn en frekk person, temperaments, sjefete og liker å følge som ikke gjør feil favorisert håp om at jente eller gutt til gutt og jente ilfil.

6. Hevdet å ha engasjert foreldre og nylig oppdaget ideen etter å ha sett den samme gutten eller jente.

7. Fikk et nytt prinsipp som før ekteskapet blir nødt til å finne en kandidat så mye som mulig. Så spør om tillatelse til å gjøre så mye som mulig på jakt etter en kjæreste igjen, og han fikk lov til å søke også.

8. Gone ut av byen eller i utlandet uten kontakt igjen.

9. Just spør en venn av det motsatte kjønn som kjekk /vakker, sexy, smart, etc. å ligge at hun var kjæresten til oss før ham, og har ikke brutt. Spør vå

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.