*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Tips Hvor å møte jenter eller kvinner som vi elsker å Approach

Møte med det motsatte kjønn som vi liker eller i henhold til type vi liker på offentlige steder som på gaten, på busser, i tog, i moskeer, restauranter, på campus, på skolen, i rekreasjon, i et kjøpesenter, og andre generelle bare én gang, slik at ønsket hastighet tenke og reagere for å holde kontakten med ham.

Hold klar over fordeler og ulemper som du har og være hva det er ved å ikke later til å være noen som er veldig forskjellig. Ikke press deg selv for mye fordi kvinnene har sine egne kriterier og alternativer å velge sin partner slik at når han gir et tegn eller ordtak som avvise deg så bør du forstå og trekke seg hederlig søke det motsatte kjønn som kan være i stand til å gi et positivt svar til deg.

For at organisasi.org nettstedet vil gi deg tips til gutter /menn som har problemer med å møte det motsatte kjønn. Men du er ikke forventet å spille med en kvinnes hjerte fordi den samme kvinnen som føler seg såret når du skader. Gjør tilnærming med rettferdig og god orden at hun ikke hater deg.

1. Introdusert /innføre venn

Hvis vi har en venn som kjente ham da kan vi be om hjelp til å fortelle oss med jenta var på samme tid kan vi undersøke grunnleggende informasjon om jenta. Kvinner vil være mer behagelig nylig kjent med det motsatte kjønn på denne måten i stedet for en annen måte.

2. later til å spørre

Da jeg møtte ham på veien når du venter på busser, venter for venner, venter på filmen teaterstykker osv der gutt eller jente er ikke opptatt så spør noe lys i samsvar med de omstendigheter og forhold eksisterende så vel som toleranse. F.eks avdeling spurte bussen, ba om en god film, spurte en time, sa toalettet, etc. som skal være naturlig og som ved et uhell. Når responsen er ok så kan du be om andre ting som høyskole /skole der, bor der, alene eller sammen med venner, etc. På slutten nærmer seg, hvis responsen han er bra så kan vi be om et telefonnummer, e-post, etc. og sørge for at du har en grunn når de blir spurt som å spørre hans bukser ledighet hvis jentas sted å jobbe, ønsker å spørre deg om gode filmer, etc ..

3. Han nærmer seg familiemedlemmer

Hvis vi vet at familiemedlemmer av jenter som hennes søster, hennes søster, hennes foreldre, bestemor, etc. vi kan være en god tilnærming fordi en dag kan vi være i stand til å møte med ham og inviterte ham til å chatte. Men når vi har et forhold med jentene da vi har et fint opphold i kontakt med familiemedlemmer og ikke å s

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.