*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Tips Hvordan å opprettholde Sivil Med Boyfriend

Her er et par ting som du trenger å gjøre for å holde ditt forhold moro og jevnere med for å gifte seg med sin elskede kjæreste:

1. Intensiv Kommunikasjon Anmeldelser

Med avansert teknologi, kan du ofte ringe og sende korte meldingstjenesten til å prate ham med en frisk og ikke kjedelig. Prøv å ringe dagen med ham hver kveld billig pris slik at du kan somle å chatte med hverandre. Hvis jenta eller gutten allerede føles behagelig og lykkelig kommunikasjon du gjør i god stand.

Unngå å spørre det samme om igjen og om igjen og kan gjøre din partner lei å svare. Hvis du har noe interessant og nye ting, Convey. I tillegg til den kvelden, ikke forstyrre ham for lenge. Nok med telefonen for en stund, og litt frisk SMS. Ikke tving den til å kommunisere dersom forholdene ikke er tillatt.

2. gi mer oppmerksomhet

Behandle ham annerledes og bedre enn andre. Da hennes bursdag eller visse hendelser og også gratulere du kan gi en gave. Gjør det som om han var en veldig spesiell og du ikke ønsker å miste ham. Hvis det er et problem, kan du hjelpe minst ved å lytte til ventilen og hjelpe ved å gi en løsning.

3. Kjærlighet uttrykk og Fair

Ikke gi dreven banalt uttrykk som ikke er i samsvar til virkeligheten. Uttrykke din kjærlighet til å smake ganske upåvirket aka styrker. Lag din uttrykk for kjærlighet med ulike metoder og måter å unngå monotoni.

4. Lær Natur og gjennomføre

Observer og lære hva han liker og hva han mislikte. Hvis du allerede vet, ikke gjør ting han ikke liker og gjøre hva han liker, så lenge ikke bryter rettssikkerhet, normer og religion, samt for ikke å belaste deg. Unngå samleie utenfor ekteskapet for å unngå de vanskelige problemene som kan oppstå. Avvis godt oppfordring samtalen som farlig, fordi han ikke var nødvendigvis kommer til å gifte deg.

5. Gjør ikke gjerrig og Materialistisk

Når å være alene hvis det er mulig både frieri kostnader som måltider, filmer, shopping, snacks, transport, etc. Har ikke hun vil ha betalt for det uten å ofre litt penger du vil bruke for de du bryr deg om. Men hvis noen der som hadde jobbet og en fungerte ikke, betalt for er noe som er rettferdig.

6. Refine Fremtidige Relations

Forpliktelse til ekteskap er noe som er viktig og må avtales å vise at du og partneren din elsker hverandre. Slike forpliktelser kunne uttrykkes ved begynnelsen og etter langvarig kontakt. Den klarere ditt forhold til ham, jo ​​ster

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.