*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Tips Hvordan velge kandidater til Wife /Soul Mates /Boyfriend & amp; amp; Utvalgskriterier for Good Life Couple

Å velge riktig livspartner er en av de viktigste delen av livet med mange aspekter og faktorer av utvalgskriteriene som må beregnes nøye. Jenta eller enken alle det samme hvor du trenger å gjøre nok leting før du flytter til et høyere nivå.

Feil valg av en kvinne /jente /kvinne som vi er gift vil ha en negativ innvirkning på vår livskvalitet i fremtiden. Skilsmisse er en svært dårlig valg som kan tas når alle midler og innsats har vært forsøkt å få til et godt forhold ikke fungerer, og kan være farlig om lov til å fortsette.

Frieri er et forsøk på å finne den rette liv partner. Frieri er best å ikke gjøre det som må gjøres for å gifte par. . Utføre samleie bør ikke engang være en dårlig innvirkning på forholdet etter ekteskap eller etter ekteskap med en annen jente

Her er en kandidat utvalgskriterier for Good Wife:

1. For å være ærlig med hverandre /ikke kjærlighet Lie, kjærlighet og tro

Hvor er det folk som liker å bli løyet til. Velg en kvinne som kan holde hans ord og vil bare ligge for å få til en positiv familie. Hvis du ønsker å ligge gjort svimmel som din kone en dag. Kvinner som er lojale til deg vil alltid elske deg, og vil alltid være ved siden av deg uansett hvor du går og i hvilken tilstand. Kjærlighet er også svært viktig, fordi kjærlighet er grunnkapitalen i mann-kone forholdet er bra og bør har eksistert siden statusen var fortsatt kommer ut.

2. Attraktivt utseende

Vi foreslår du finne en kvinne som fra det fysiske du liker, men ikke endre resultatene eller grooming tykk. Interessant ikke alltid pen, søt, pen, sexy, søt, søt, og så videre, men det betyr ikke at du skal hate hvis du ser det. Så mye som mulig hvis du er ute etter en prediksjon av de kommende tiårene kan fortsatt være i stand til å få deg til å smile lykkelig når man ser på ansiktet hans. Ikke glem å se på din egen når allerede er gift. Ikke gjør ham ilfil og så jeg hater deg.

3. hengiven tilbedelse

Dette er avgjørende for fremtiden til familien din. Dine barn vil bli styrt av moren. Hvis morens hensynsløs atferd å stemme, så det kan bli etterlignet av barn. Finne en kvinne shalihah /Solehah som kan lære barn å bli menneske Soleh viss karakter og innflytelse til å tjene deg bedre.

4. Clever /Smart

Ser ikke for en kompis eller en landsby jente by jente som har intelligens under gjennomsnittet. Bare de ytre skinn er bare deilig i saker av sengen, og vi kan alltid sette det og

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.