*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Du snakker for mye

Selv en tosk, da han holdeth hans fred, telles klok!; og den som lukker sine lepper er verd en forstandig mann. - Ordspråkene 17:28 (King James Version)

"Det er bedre å holde munnen lukket og la folk tro du er en idiot enn å åpne den og fjerne all tvil." - Mark Twain
< p> Både bibelvers og Twain sitatet ovenfor viser tydelig at noen ganger er det bedre å bare holde kjeft. Så dette må da spørre seg hvorfor noen mennesker synes å finne det umulig å forholde seg taus? Hvorfor de snakker ustanselig om ikke folk faktisk lytter? Hvorfor andre snakke for skyld for å snakke, bidrar ingenting av verdi til samtalen? Hva motiverer disse blabbermouths? Uansett hva årsaken til deres non-stop skravling, finner jeg det ekstremt irriterende og downright uhøflig og ytterst ubehagelig til tider.

The Gossip

Vi vet alle en sladder eller to. De synes å ha scoop på alle andres liv. De vet hvem som dating hvem. De vet som tenåringsdatter er gravid. De vet som bare fikk sparken for å surfe pornosider på jobb. Vet hvem som er mann ble sett på en lokal hot spot med en foreløpig uidentifisert annen kvinne. Jeg lurer på hvor de finner tid til å grave opp alt dette smuss. Videre, jeg lurer på hvorfor de tror at alle andre ønsker å vite om det. Helt ærlig, jeg har nok å gå på i mitt eget liv for å bekymre seg for.

Jeg tror at sladder har for mye tid på hans /hennes hender. Tiden ville være bedre brukt håndtere sine egne liv som, oftere enn ikke, er et rot også. Kanskje dette er grunnen til at de bruker så mye tid bolig på drama i andre folks liv. Det holder dem fra å håndtere sine egne problemer, og gjør dem føler seg bare litt bedre om det faktum at de har dem (problemer).

kommentator

Kommentatoren er en som ønsker å gi deg slag etter slag reprise av hver film, TV-show, idrettsarrangement, etc. mens det ennå pågår. Typiske utveksling med kommentator kan gå som dette:

Kommentator: Ooh, han stanset den fyren rett i ansiktet

Meg: Eh, ja. Jeg så at

Kommentator:. Visste du at play? Det var nesten en touchdown

Meg: Ja, det gjorde jeg ser det. Jeg ser det samme spillet som du er

Kommentator:. Hvorfor gjorde hun det? Der skal hun nå

Me:? Jeg vet ikke. La oss se resten av filmen og finne ut, skal vi?

Det verste med å bli fanget opp i disse børsene er at du ofte glipp av hva som skjer videre, fordi du er opptatt rehashing hva allerede skjedd. Dette kan være ganske irri

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.