*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Facebook-venner du elsker å Hate

Facebook blir 'ikke ny'. Hva var ikke så lenge siden en fantastisk ny sosiale nettverk verktøy som samlet folk som ikke hadde sett hverandre på mange år og enda flere tiår, er nå like spennende som den trådløse telefonen sitter på stuebordet. Folk du ikke hadde sett i evig, nå virke som den irriterende naboen som møter deg i oppkjørselen hver dag etter jobb og bugs deg om ting som du bryr deg noe om.

Du snart husker akkurat hvorfor du haven ikke sett noen av disse menneskene i år og enda flere tiår. For andre "venner", du lurer på hvordan du kunne ha vurdert dem en venn før. Det er åtte spesialiteter av irriterende Facebook-bruker, og de er som følger:

  1. The Cryptic Updater. Dette er den personen som oppdaterer statusen med en setning som har ingen detaljer og etterlater alle hans eller hennes venner lurer på akkurat hva faen oppdateringen betyr. Oppdateringene er vanligvis sympati eller bekymring vekkende. "Ting ser ikke bra '; «Akkurat da jeg trodde jeg kunne elske igjen '; «Det har vært seks år, og jeg savner deg". Selvfølgelig, når alle kontakter Cryptic Updater å gi støtte, finner de at det er egentlig ikke noe galt, og det eneste som er savnet er en gullfisk som fikk skylt ned i toalettet for seks år siden.
  2. Den Commenter Extraordinaire . Det er en fin gest å kommentere noens statusoppdatering eller på nylig opplastede bilder. Det er utrolig irriterende når Commenter Extraordinaire har å kommentere hver eneste statusoppdatering og hver og bilder som blir oppdatert. Det stopper å ha noen mening, spesielt siden de fleste av kommentarene er generiske.
  3. Ukritisk Photo Uploader. Sette bilder på Facebook er en av de store muligheter som har gjort området slik suksess. Putting 413 bilder av forrige helgs bryllup, uansett kvalitet eller hvis du selv vet hvem som er på bildet, er overdreven. Det er utrolig hvor mange bilder har blitt lastet opp til Facebook som er en komplett uskarphet. De er bildene som i gamle dager med 35mm kameraer ville ha fått gratis av utbygger for å bare kastes.
  4. hypokonder Livet Haters. «Ikke en annen mandag! '; 'Å bli syk igjen'; «Jeg er så deprimert". Når er forståelig. Oppdatering med samme status tema hver dag i hver uke i hver måned er overdreven. Hvis ting er så ille, kanskje man bør være å få av Facebook og sette noen krefter på å forbedre ens liv.
  5. Fake Friend Networks. Dette er en relativt ny ting, og faktisk tok litt oppfinnsomhet. Flere falske profiler er oppr

    Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.