*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Lærere burde & amp; # 039; t være å tvinge barn til & amp; quot; holde It & amp; quot;

Barn utvikler på ulike priser, og de kan ikke forventes å gi avkall benytter vaskerom i timene tid. Det er skadelig for både barn og voksne til å "holde den." Nå noen kan hevde at "det er et liv ferdighet", men dette er ikke sant. Hvis jeg var i et forretningsmøte, ville jeg fortsatt unnskylde meg. Blæren ikke bryr seg om andre mennesker blir skadelidende. Og ærlig talt, du vil ikke beholde mye informasjon hvis du blir distrahert av en potensiell utbrudd. Ideen om å "holde det" dukket opp på grunn av travle livsstil. Det er ingen unnskyldning for å gjøre det, og jeg er like skyldige som alle andre. Hvis du må gå, bør du gjøre det sperring en slags spesiell omstendighet (du er i midten av brann eller noe.)

Jeg hadde en hendelse på skolen hvor jeg var ubehagelig for en lang periode tid, og læreren sa at jeg ikke kunne gå til vaskerom. Mine foreldre ringte skolen, og de fortalte meg å ignorere læreren hvis det skjedde igjen. Å tvinge noen til å gå gjennom fysisk smerte og risikere helsen deres er helt uakseptabelt i et offentlig skolesystem. Vi må lære barna i ung alder å bry seg om deres helse. Denne "holder det" er en annen demonstrasjon av hvordan vi mislykkes fremtidige generasjoner ved å sette dem opp til å behandle kroppen sin dårlig. Det er ikke nok tid til å spise skikkelig, gå til vaskerom, bad, dusj, pusser tennene, etc. Jeg har hørt unnskyldninger fra folk om disse tingene. Denne typen holdning sender samfunnet i feil retning.

Og det er ikke som barna lærer en ferdighet. De vil være fullt i stand til å holde urin i voksen alder, selv om vi ikke lærer dem å misbruke sine blærer i ungdommen. Et barn kan fortsatt lære å håndtere aggressive shouting i voksen alder. Vi tror ikke vi trenger å forberede dem ved å være fornærmende mot dem. Og liker det eller ikke, "holde det" er en form for frivillig tvang barna til å gjennomgå ubehag, smerte, og til og med medisinsk skade (barn er ikke flinke til å uttrykke når ting har gått for langt.) Det er ikke akseptabelt. Venter på neste stopp på en tur er en ting, men å tvinge barn til å "holde det" for opptil tre timer eller mer er latterlig. Litt Jane vil likevel lære henne tillegg selv om hun forlater klassen for ti minutter en gang i en stund.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.