*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Effektiv kommunikasjon ferdigheter for hjem og arbeidssted No. 1

mellommenneskelige ferdigheter og emosjonell intelligens Du ser det ofte i annonser - ". Må ha effektive kommunikasjonsferdigheter" Problemet er at det er ingen definisjon bak hva som er effektiv. Når du spør alle du kjenner, kan de gi noen generelle anbefalinger, men du er fortsatt stuck med en vag idé om hva som blir forespurt av dere.

Men når du er rundt andre, vet du hva du gjør ikke like. Hvem bestemmer hva kommunikasjonsferdigheter er effektive? Andre mennesker gjør. La oss starte med det og se om vi kan reframe spesifikke scenarier til mer effektiv kommunikasjon som gleder folk og løfter dem opp

Dette er mitt progressive prosjekt i kommunikasjonsferdigheter, med tre eksempler.

selvsikkerhet 1. Du har møtt folk som spør i tips, og aldri virkelig spørre direkte (passiv-aggressivitet). I så fall ville en kommunikasjon ferdigheter være å spørre direkte om hva du vil (selvsikkerhet). Hva er det verste som de vil gjøre - si nei? Ta eksempelet, "Jeg er kald." Nå legger noen dogmatiske ord for det. "Jeg er kald. Kan du få meg et teppe å sette rundt meg, og du kan slå på varmeovnen?" Å si: "Jeg er kald" er en passiv uttalelse. Hva skal jeg gjøre med det? Skal jeg si "jeg er kald også." Skal jeg kaste ut uoppfordrede ideer, eller ta opp ideer som du allerede har, men som du ikke handler på?

PROACTIVE innsats med selvhjulpenhet 2. Så er det folk som stønn, stønn, sutre , kvetch, tispe, klage, gripe, og trenger å kaste medlidenhet parter. Akkurat hva er deres problem? Nummer en (i tillegg til at det blir oppmerksomhet), de føler seg som andre mennesker trenger for å løse sine problemer. Nummer to, kroniske complainers synes å trenge validering. Spørsmålet er - hvis problemet er det - klager problem eller problem for den som hører? Spørsmålet er, vil ikke klager trenger å bli hørt (validering) eller må de stille løse sine problemer ut av høringen av andre?

Arbeidsplasser har kroniske complainers, leger kontorer har dem, boliger har dem, kirker har dem, butikker har dem. Når jeg har hørt fra noen at det ville være raskere å løse problemet du tok opp enn å tilbringe tid griping om det. Så, for å oppsummere punkt nummer to: en effektiv kommunikasjon ferdigheter ville være å bli en problemløser eller svært tause om de problemene som du har som du ikke kan gjøre noe med. Ja, problemer må fikses. Men, vær kreativ! Hvem andre har løst dette problemet? Har hjulet må gjenoppfunnet? Sikkert er det noen på hele planeten so

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.