*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Vendor etikette for markedet leverandører

Det er en ny trend i handle i dag, og det er å kjøpe lokale varer, det være seg frukt og grønnsaker til såper og andre håndverk. Disse markedene er det eneste middel til inntekt for mange håndverkere og stole på disse markedene for å overleve. Mange av disse håndverkere tar stolthet i sine elementer og bør være i stand til å fortelle deg alt om sine varer. Mange håndverkere komme sammen med andre leverandører og respektere sine varer, men det er noen som kunne omsorg mindre og bare fokusere på å tjene penger for seg selv, ikke å forstå en av de uskrevne reglene, leverandører hjelpe andre leverandører selger sine varer. Det skal ikke være noen konkurranse mellom leverandørene, selv om de selger samme type vare. Husk at du høster hva du sår i å snakke om andre leverandørers produkter.

Når du snakker med andre leverandører ikke blokkerer utsikten over leverandører tabellen. Står rett foran en leverandører bordet, når du ikke er kunde, hindrer folk vandre gjennom markedet fra å se sine varer. Hvordan ville du falt om noen sto rett foran bordet snakker sladder og å miste et salg på grunn av disse handlingene. Mange leverandører innser ikke at de gjør dette, men noen gjør, og flytte til side når noen går opp til forhandlerne bordet. Dette er også en uskreven regel å hjelpe andre leverandører. Langs denne regelen går å snakke med jevnaldrende når en kunde går opp til standen deres. Jeg har sett andre leverandører fortsetter å snakke, ikke la kunden snakke med leverandøren, og kunden gange unna. Igjen stoppe samtalen og gå til siden. Husk kunden først.

Respekter plass. Når folk går foran annen leverandørene plass, ikke ring dem over eller snakke med dem. Hvis de er interessert i elementene så snakk med dem. Jeg har faktisk hatt andre leverandører kommer opp til kundene jeg snakket med på min plass og bringe varene sine over til dem og få deres oppmerksomhet og lede dem bort til standen deres, å miste et salg. Dette er bare galt og kan føre til andre problemer mellom leverandører. Det er ikke galt å snakke med folk som går foran standen din, selv ber dem om de ønsker en prøve, men når de går bort eller si nei takk la dem nyte resten av dagen.

Ha respekt for andre leverandører. Et par år siden på et marked var det en leverandør som gikk rundt til andre leverandører skadefryd om det faktum at han hadde en god dag. Det var ekstremt varmt og de fleste av de andre leverandørene, inkludert iskrem leverandøren, var lave på salg, og denne

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.