*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

& amp; quot; Keeping Up With The Joneses & amp; quot;

Har du noen gang hørt klisjeen, "holde tritt med naboen"? Har du noen gang lurt på hvorfor navnet Jones ble valgt? Kanskje det er fordi det er et vanlig navn. Uansett hvorfor eller hvordan navnet ble til, er det befitting, et felles navn for et vanlig problem. Uttrykket ble popularisert når en tegneserie med samme navn ble skapt av tegneren Arthur "Pop" Momand. Dette slagordet henviser til forhold til sin neste som en målestokk for sosial kaste. Å unnlate å "holde tritt med naboen" oppleves som viser samfunnsøkonomisk eller kulturell underlegenhet (http://en.wikipedia.org/wiki/keeping_up_with_the_Joneses).

Jeg tror vi har alle møtt noen med denne "Hold opp med Joneses" uorden. Det er mange begreper som beskriver dette problemet dvs. grådighet, misunnelse, sjalusi eller begjære. Er disse fire som inngår i de syv dødssyndene? Er det en grunn til at de blir referert til som synder? Kanskje det er fordi noen mennesker vil gjøre nesten hva som helst for å bli som Joneses. Noen sa en gang, "Kopiering er den høyeste form for smiger." Er du smigret når en slektning, venn, nabo eller kollega komplimenter du i ett åndedrag deretter kopierer du i den neste. Hva med de som lydløst kopiere, de adskilte seg. De etterlater ingen åpenbare hint eller ledetråder, men den neste tingen du vet at de tilfeldigvis har samme bil, antrekk eller til det samme huset. Ærlig er du smigret eller er du irritert? Føles det som om du har mistet autonomi eller uavhengighet? Føler du at din individualitet er blitt krenket eller skal jeg si stjålet?

Folk må forstå at det som er ment for oss skal vi ha. Hva er vi ikke vil ikke. Slutt å prøve å mentalt rettferdiggjøre å kjøpe den kjolen eller at drakten fordi Mister eller Misses Jones har en. Er Joneses skal betale regningen? Hvert individ har sin egen reise i livet; ikke to mennesker er nøyaktig de samme ikke engang tvillinger. Så, hvordan er det at personen som kopierer klarer å overbevise seg selv om at de tenkte på ideen først? "Herr. Jones kjøpte ny Mercedes SLR, jeg har ønsket en for årene han bare slo meg til det. "Høres dette kjent ut? Jeg tror dette problemet kalles fornektelse eller delusional. Folk gjøre opp alle typer unnskyldninger for å rettferdiggjøre denne atferden. Envy er et psykologisk problem også kjent som et mindreverdighetskompleks. Mange ganger folk med denne lidelsen aner innser at de har det. I deres sinn er det normalt å ønske å "Hold opp Joneses. Men til hvilken pris, kostnaden for å miste di

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.