*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan å returnere en vare til en butikk, Hvordan snakke med butikksjefen

Du har nettopp gjort en stor kjøper på en lokal butikk som har forlatt deg følelsen skuffet. Du er diskutere om hva du kan si til butikksjefen, og er usikker på om dette er den beste tilnærmingen. Du vet hva butikk politikk er, men du vet også at det du nå har i din besittelse ikke fungerer som lovet. Du har kalt alle, men sjefen, klager om hvorfor du ikke ønsker det. Nå er det på tide å møte med butikksjefen, og du ønsker å gjøre det på en slik måte å få de beste resultatene i minst mulig tid.

Problem Produktanmeldelser

Det første du vil ønsker å gjøre er en liste over hva som er galt med produktet eller tjenesten før du bestemmer deg for å møte med butikksjefen. Er det for stort, vanskelig å betjene, defekt, eller verre brutt?

Neste, ta bilder eller video av noen synlige problemer når du har større gjenstander som møbler som ikke kan umiddelbart returnert til butikken. Lage en kopi på filen og en til å bære med deg når du møter med butikkledelsen.

Les kontrakten og andre materialer du fikk i løpet av butikken besøk. Selv om kontrakten kan si at du ikke kan returnere et produkt, kan en butikksjef gjøre et unntak fra regelen hvis produktet er defekt på noen måte. Lag en noteof noe du se, føle eller lukte som kan cauing problemer for helsen din. For eksempel, hvis du har kjøpt en madrass å hjelpe ryggsmerter, men det forårsaker mer problemer for deg så kan det være noe galt med måten som har blitt gjort.

Kundeservice

Kontakt telefonnummeret gitt i dokumentene for kundeservice problemer. Noen bekymringer kan ikke tas opp av butikksjefen først og kanskje må gå gjennom kundeservice først. Forklar kunden representant hva dine problemer er med produktet. Oppmerksom på hans eller hennes navn og datoen og klokkeslettet du snakket med henne. Du trenger denne informasjonen senere hvis du må sende inn en formell klage med et annet selskap. Se listen i trinn én når du forklarer din situasjon. Dersom kundeservice representant er ikke nyttig, be om å få snakke med sin overordnede eller leder.

Besøker Store Manager

Ring butikken for å være sikker på at manageren er tilgjengelig; snarere enn å lage en pop besøk. Noen ganger ledere vil gå ut i butikken, ta ferie eller jobbe på andre butikker. Dette vil gjøre at du føler deg mer frustrert enn du allerede var før du besøker butikken. Å gjøre en avtale for å se ham eller henne er valgfritt, spesielt hvis du har fått run-around av hans eller hennes medarb

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.