*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Nøysom leve 101: Forbedre Shopping Habits

Enten vi liker å innrømme det, er grådighet en naturlig del av menneskets psykologi. Vi er motivert av positive visuelle eller ting som fungerer som eye candy. Og, fordi vi vil alltid ha behov for å konsumere, vi har en tendens til å bruke opp alle ressursene tilgjengelig. Dette er ikke et problem så lenge våre ressurser overgå vårt forbruk kapasitet. Men når vi lever på et stramt budsjett, bør vi lære å kjøpe bare de tingene som vi trenger eller rett og slett gjøre med det vi har. Dessuten, du vet aldri når uventede utgifter kan oppstå, så det er alltid godt å sette av litt penger.


Bilde via Wikipedia

Hva er ganske overraskende, er at jo mer penger vi har, jo flere ting vi synes å trenge. Vi trenger ikke å spørre geeks for en vitenskapelig forklaring på dette punktet. Jo mer gjennomførbart og bærekraftig alternativ er å endre våre handlevaner og forkorte vår handleliste.

Er du klar til å utfordre den impulsive kjøperen i deg? Her er tre tips som kan hjelpe deg i gang:

1. Planlegg dine shopping dager

Unngå å synkronisere detaljhandel terapi tidsplan med din lønning timeplanen; ellers, vil du ofte ende opp med tomme lommer. Butikk når det er en stor butikk salg (f.eks sesong salg, klaring salg) slik at du kan få bedre produkttilbud og store rabatter.

2. Trives på sammenligning shopping

Griper hva frister oss hyllevare er ikke smart måte å handle. Hvis du finner noe du liker, legg merke til sin pris og se etter lignende artikkel i andre butikker. Du bare kan finne den samme varen i en butikk som selger det til en billigere pris. Hvis dette elementet er noe som vil gjøre en bulk på din lommebok, sove på det. Tilbring noen dager veiing av fordeler og ulemper med å kjøpe dette elementet. Vil du virkelig trenger det? Er det verdt å kjøpe? Vil du være i stand til å gjøre god bruk av den? Kan du leve uten den?

3. Lag en samvittighetshandleliste

En handleliste er en verdifull pengebesparende verktøy. Du bare må stole på den mens du handler. Gjør din handleliste kvelden før du går til supermarkedet. På denne måten vil du få en ny mulighet til å studere listen igjen i morgen, før du forlater huset. Du kan glemme å notere ned et viktig element eller to, men det viktigste er at du tar med deg en samvittighetsfull guide som forteller deg hva du skal kjøpe først.

Hvis du gjør disse tingene konsekvent, vil du snart merke en endring i dine handlevaner. Senere vil du

Page   <<       [1] [2] >>

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.