*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan være verdig og respektfull når du spiser på en Restaurant


  • Step 1Mistakes skje. Vi er mennesker. Hvis vi rotet opp din bestilling vil vi være glad for å fikse det og gjøre det rette for deg. Men vi ikke setter pris på det når du hyle, skrike, forbannelse og fornærme oss. Det hjelper ikke situasjonen, og det er unødvendig å verbalt trakassere oss. Det har vært min personlige målsetting når en kunde begynner verbalt harrasing meg jeg be dem om å slutte å bruke den slags språk fordi det forstyrrer meg når noen er å være slem og uhøflig. Vi vet du er opprørt, men vi beklager og du må la oss løse problemet for deg.
  • Step 2Promotions og kuponger. Hvis du besøker en kjede restaurant fra tid til annen, de kjører spesielle kampanjer eller kuponger. Husk at ikke alle restauranter delta i kampanjer eller ære kuponger. Jeg vet det er frustrerende at du går til en restaurant, og de er ikke imot kupongen eller kjører kampanjen du så annonsert. En rekke steder jeg har jobbet hver stat er trukket inn i regioner og hver region er gitt visse kampanjer eller kuponger for å kjøre. Vanligvis på kupongen står det hvilken region /byer godtar kupong slik at du virkelig trenger å sjekke den fine print. Også det spørs om restauranten er franchiser eller bedriftens. Hvis det er franchise-eieren /operatøren kan ta beslutningen om hva forfremmelse eller kuponger for å kjøre. Det gjør ikke noe godt å bli sint på den ansatte, fordi det ikke er deres avgjørelse.
  • Step 3Special forespørsler, erstatninger og restaurant politikk. Noen restauranter gjøre spesielle forespørsler og erstatninger avhengig av hva de er. Men hvis du har en forespørsel eller be om bytte noen ganger kan du bli nektet fordi det er mot politikk. Igjen kan det virke trivielt for deg og forstår ikke hvorfor det ikke er lov, men vær oppmerksom på bedrifter og eiere /operatører lage sine egne regler. Hvis du klager til de ansatte du klager til feil person. Hvis du virkelig føler at saken må tas opp enn for all del kontakt hovedkontoret eller eier /operatør. De er de eneste som kan endre politikken. Vennligst uansett hva du gjør ikke prøver å overtale eller be den ansatte til å la deg få ved bare én gang. Ikke bare er uetisk det setter jobben sin i fare. Hvis de blir fanget bryte en regel kan det koste dem jobben sin. La meg spørre deg hva ville du gjøre hvis situasjonen ble reversert, og du var den ansatte. Vil du bryte en regel for å tilfredsstille dem når det kan koste deg jobben din?
  • Step 4Prices og ekstra kostnader. Bedrifts- eller hver

    Page   <<       [1] [2] [3] [4] >>
  • Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.