*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan ser Seinfeld vil gjøre deg mer kultivert person

Enten du tære til Led Zeppelin, slitasje 70s stil T-skjorter lånt fra faren din garderobe eller nyte gothic romance skrevet av storheter som Edgar Allan Poe eller Coleridge, vi har alle våre egen unike stil som gjør at vi skiller oss ut og være "annerledes". Men gjør dette oss en kultivert person '?

Først, la oss definere hva en "kultivert person' er. Etter min mening, og du kan legge til denne i dine kommentarer, en kultivert person er noen som har en evne til å starte og gjennomføre en samtale om en rekke ulike emner under hans /hennes disposisjon, alle med en høy grad av selvtillit, med en Obama-esque karisma. Er i stand til å gi ærlige og konstruktive mening om dagligdagse prøvelser, uten tilfeldig og ut av kontekst ramblings, som minner om Elle Woods 'sound bites. Men tilbakemeldingene bør ikke være av en Shakespeare-kvalitet, og dermed må være jordnær. Jeg føler at dette er de kvaliteter av en kultivert person, og ikke følgende: en ballett kjærlig, champagne nipper, Beethoven adoring, kaviar fortærende høy flyger. Ikke misforstå, jeg fortsatt elsker Frasier for hans lærde quirkiness.

Jeg forstår bare ikke hvorfor dette kommer til tankene for meg når jeg tenker på en kultivert person. Kanskje det er media. Oh! Det er en annen ting. Sa kultivert person, må ikke være oppdatert med den nyeste verdensregjering konspirasjonsteori eller noen andre sensasjonspregede nyhetssaker, men bare oppdatert nok til å snakke om den siste baseball eller NBA score, vet en ting eller to om noen tabloid-esque nyhet at oh, er bare alle snakker om.

Så ... se hva jeg har gjort her? Jeg har beskrevet hva jeg tror en kultivert person er, i forhold til hvordan jeg har blitt dyrket av sitcoms, filmer og media. Og jeg kan være helt feil!

Så hvordan gjør vi bekjenner seg til å tilfredsstille de ovennevnte retningslinjer ved å se en sitcom? Vel, la oss først analysere karakterene i Seinfeld. Vi har Kramer, som er alt som vi ikke bør være. George, som er mest
ting som vi ikke ønsker å være, men hvis vi er noen av disse tingene, så vel det er slags greit siden vi ikke kan gjøre noe med det, og Elaine som er liksom pedantisk og slags overfladisk. Men, det jeg prøver å si er, for å være en kultivert slags fyr eller gal vi bør vedta mange av egenskapene til Jerry.

Jada, han kan være like pedantisk om partnere som Elaine, men det er en hyggelig slags finer om Jerry. Han er logisk og oppsummerer de fleste situasjoner, viser ingen

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.