*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Isnt det et virus av former?

Er det ikke et virus av former?

Her er en liten gåte for deg. Prøv å få svaret.

Det er en sykdom, og ennå ikke en sykdom i teknisk forstand. Hvis du sitter ved siden av en person påvirket av det du også kan inngå kontrakt det i løpet av sekunder. Selv ved å fange den, kan du ikke lider av det i det hele tatt fordi det er en ufarlig sykdom! Kan du nevne den velsignede ting?

Det er gjesping.

Ja, venn. Hvis naboen gjesper hjertelig, du også ville gjespe mindre du hadde søkt bremsene kraftfullt å undertrykke den. Gjesping sprer seg og kan spre seg som ild i tørt gress i en gruppe som helst og hvor som helst.

Hvis tiden er etter 2200 timer, og du hadde deltatt på en drikking økt eller hadde sittet gjennom en kjedelig sceneopptreden, ta det fra meg, hvis en personer lar den av med en surklende lyd, ville hele folkemengden ekko det med lik styrke. Rett eller ikke?

Men hvis du gjespe under en forelesning på høgskolen, og professoren er en "no nonsense" type du ville ha det fra ham venstre høyre og sentrum. Han kan også be deg om å stå opp på stolen for å kaste bort det fint lite søvn fra øynene dine.

Jeg har sitert alle de ovennevnte eksemplene fordi Gjesping er ansett som en uønsket hendelse i enhver gruppe mennesker. Det er også ansett som dårlig oppførsel hvis du gjespe høylytt eller synlig fordi det staver kjedsomhet og trøtthet.

Men forskerne er uenige og så gjøre medicos. Å komme bort fra emnet litt: Du vet, vi er alltid på en slags krig med disse medisinsk-vitenskap chaps. Du sier en ting, og de ville motsi deg med all kraft på deres kommando. La oss si at du er glad i noe, og du vil nyte det til det fulle og disse teknokrater, vil si at det er skadelig for helsen, og det kan redusere levetiden med minst 15 år, og så videre. Jeg snakker om røyking og drikking. Finnes det en eneste røyker i vår midte, som ikke nyter hvert drag han tar fra en sigarett? Er det en eneste person som ikke nyte hver slurk av den strålende drikk kalt Whisky.? Men kill-gleden ville fortelle deg at du ville dø raskere enn du forventer hvis du er tilvendt røyking og drikking. Og det kommer en full stopp i all din glede og din kone også ville ta parti med dem og tvinge deg til å bli en ikke-røyker og en tee-totaller fra i formiddag.

Nei, nei, don ' t forbanne disse stakkars teknokrater for mye. De har noe godt å si om gjesping.

Når du gjespe, er kroppen ikke i ro, og det er heller inert på n

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.