*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan finne ut om noen lyver til you

Alle ligger fra tid til annen kan det være en stor feit løgn eller bare en liten hvit løgn. Likevel kan ingenting godt komme fra gjentatte ganger å lyve for noen. Hvis du kjenner noen som er ganske sketchy og bare ha den følelsen at de ikke blir helt 100% prosent sannferdig til deg, her er noen ting du bør vurdere.

Du må undersøke hvordan deres gester og bevegelser er. Hvis de er litt stiv og rigid, kan dette enten være en død giveaway, eller de er bare litt nervøs og forteller sannheten. Hvis de flytter sine hender, armer, ben til sin egen kropp så det kan være et godt tegn på at de ikke er sannferdig. En annen viktig ting å legge merke til er deres bevegelser, for eksempel skrape bak øret sitt, nesen, armene, etc. De kan også berøre rundt munnen og halsen. Mye forskning viser at en person lyver vil nesten aldri røre brystet sitt.

Koordinerings til sine bevegelser kan også være litt av. Deres visning av håndbevegelser kan vare litt lenger enn noen som ikke lyver. Et veldig godt eksempel på dette er det noen som får en gifting for en anledning og de svare "det er vakker, jeg elsker det," og smile etterpå; så det kan være en løgn. Hvis de smilende mens du sier, det er den eneste måten å fortelle det er virkelig ekte.

Expressions er svært begrenset også. La oss si at noen er falsk et smil eller en rynke, deres muskelbevegelser er ikke alle brukes. En falsk smil ville bare vise munnen buede opp, en ekte en kan omfatte rynker i pannen, kinnene beveger seg litt opp, osv viser at de bruker sine fulle muskelbevegelser uten kontroll. Kontrollerte uttrykk er faux seg.

Dette er en ustabil lagt på liggende, det sies hvis noen ikke forteller sannheten, de snakker mer om saken. Men det er også klart at dette kan skje når noen er flabbergasted eller sjokkert over at noen kunne tro at de gjorde noe slikt, så det er 50/50 sjanse. En god måte å beklage dette er hvis du spør et enkelt spørsmål, la oss si, "Visste du slå av dette lyset?" og de svarer: "Nei, jeg har ikke slått det lyset." De sier mer enn nødvendig å prøve å ta det strengt over en enkelt spørring. Dens en fin måte å oppdage en hvit løgner.

Et par andre interessante ting å ta notatet er at en løgner som leser mens spørsmålet, kan sette sin bok ned foran deg og seg selv, som en underbevisst barriere . De kan slå sine ansiktet og /eller kroppen bort fra deg til å snakke, som om de vet hva de gjorde og ikke ønsker å fortelle alt. Det er også måten sin tale Mønster

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.