*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Manners tapt i vår moderne age

Tilbake i gamle dager folk spiste og kledd med klassen, verdighet og selvsikkerhet. Mens jeg gikk selv til matbutikk, kvinner og menn kledd opp i fine leter kjoler, gode jakt dresser og Dapper hatter. Folk aldri hadde audacity å gå ut offentlig i joggebukse, og pyjamas, ser sliten og mager. Selv om noen mennesker tror det er et tegn på freeness, synes jeg det er ganske dumt.

Sikker på at dette er en dom over andre, men oppførsel i dag har definitivt endret seg til noe annet. Noe som ikke synes så raffinert som manerer pleide å være. Det er som oppførsel er i utvikling innen hvert år, hvert tiår, hver tallet. Det er et eksempel til denne oppførselen. Da jeg var en liten jente, i begynnelsen av 1990, elsket jeg å spise kaker mens jeg vandrer rundt i huset uten mål og mening. Selvfølgelig, når gjestene var rundt og jeg var lykkelig gumlet på min cookie, refset moren min meg om det, og fikk meg til å sette den ned til våre gjester skulle gå ut døren.

Og jeg personlig ikke tror det var fordi jeg hadde en litt streng oppdragelse, det var bare for å holde tritt opptredener for når selskapet kom på over. Om et par år siden, var jeg over på en familiens hus, en av sine gjester hadde en ung gutt som var rundt en alder av seks eller syv. Han hadde en cookie rutine jeg pleide å gjøre, men mens det var mange mennesker klarte han ikke å slutte å spise dem! Selvfølgelig, dette er ikke altfor sjokkerende, og det kan høres latterlig, men han holdt slippe tonnevis av smuler på min tantes gulvet. Han la ikke merke til, men hans foreldre sikker gjorde, og de sa ingenting om det.

De helt ignorert det faktum at de var å gjøre noen andres teppe skitten. Jeg fant faktisk dette ganske uhøflig og skitten og selv tenkte for meg selv "hvor er folks oppførsel?". Hvordan kunne noen la deres barn gjør dette, vil det bare gjøre barnet synes det er okey-dokey når de er eldre. Og dette er akkurat poenget mitt, folk har blitt så sløv i dag at de begynner å miste respekt for andre. Vi er ikke huleboere, bør vi ha riktig kroppsholdning og nåde, spesielt i selskap med andre, var manerer er faktisk nødvendig.

Jeg føler at kanskje en dag nedover veien folk vil begynne å plukke opp den gamle boken og bringe tilbake det som skal være her i dag. Men hvis ingen gjør føler jeg det som om menneskeheten utvikler seg baklengs inn i BC era, og vi ønsker ikke å gå dit nå gjør vi? Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.