*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan alltid være på tide og unngå å bli Late

Still dine klokker fremover 10 minutter. Å være på tide betyr å forlate huset tidlig for å få til avtaler og arbeid. Hvis du prøver å fake deg ut ved å sette klokker fremover, vil du alltid være minst 10 minutter for tidlig til hvor som helst. Prøv å gå etter når klokken sier, imidlertid, og ikke har det satt i tankene at det er faktisk 10 minutter senere enn hva det egentlig er. Du ønsker å se tiden på klokken og tenker for deg selv at det er den faktiske tiden.

Bruk to alarmer for å våkne opp om morgenen og unngå å treffe snooze-knappen. Prøv å sette en alarm på vekkerklokken for en viss tid, og deretter en alarm på mobiltelefonen din for en halv time senere. Etter dette siste går av, sørg for å få opp. Hvis du fortsetter å trykke på snooze-knappen, vil du ikke bare sjansen å bli sent, men du vil også føle seg mer sliten fra alle de biter av avbrutt søvn. Hvis du ikke stoler med to alarmer for å stå opp om morgenen, rett og slett våkne opp med en gang fra den første alarmen og ikke treffer snooze. Dette vil sikre at du får opp på tid og føler stor hele dagen.

Finne ut hvor lang tid det tar deg å få klar hver dag. 15 minutter til denne tiden, og begynne å bli klar 15 minutter for tidlig. Jo før du gjør deg klar hver dag, jo bedre sjanse for å alltid være på gang. Ikke prøv å skynde deg selv når du får klar, eller du kan ende opp sent for arbeid, skole, avtaler eller møter med andre. Hvis du trenger tid til å gjøre ditt hår og makeup, gi deg selv nok tid til å gjøre det. Å være på tide betyr å gi deg selv nok tid til å fullt ut få klar. Selv om du er redd du kan være for tidlig, er det langt bedre å være tidlig, enn å bli sent, og ikke på tid i det hele tatt.

Har tenkt å alltid være tidlig. Når du planlegger å være tidlig, vil du aldri være for sent. Dersom en avtale, arbeidsplan, eller møte starter kl 08:00, tenk på det som faktisk begynner på 7:45. Planlegg å være klar i nok tid til å komme dit med 07:45. På denne måten vil du sikre punktlighet og ser enda bedre til andre som forventer at du skal være der i tide. Når du planlegger å være tidlig til alt, vil du alltid være i rute. Så selv om din sent til en avtale du gjør tror er tidligere, vil du aldri virkelig være sent og derfor alltid i tide.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.