*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan du adresserer en konvolutt Riktig (USA)

Alle de nedenfor, med mindre annet er angitt, skal skrives i stor grad, og i midten av konvolutten. Den første linjen er for mottakerens navn. Bruke et prefiks slik som Miss, Ms, Mrs., Mr., eller Mr. og Mrs. for å gjøre det høres mer formell. Førsteinntrykket er alltid viktig, og dette går for å adressere konvolutter også!

Den andre linjen er adressen. Skriv husnummeret etterfulgt av gaten på denne linjen.

Den tredje linjen er for byen, staten, og deretter postnummer. Etter byen og før staten, plasserer komma; det bør være det eneste komma!

I øvre venstre hjørne, bruke samme format som ovenfor for å skrive din egen adresse som "returadresse". Dette vil tillate postkontoret avkastningen brevet til deg bør de være ute av stand til å levere det for noen grunn. Returadressen skal være skrevet mindre enn mottakerens adresse.

Til slutt sette inn stempelet i øvre høyre hjørne. Du bør bare trenger en, med mindre brevet er overdimensjonerte eller er over en viss vekt (sjekk usps.com for oppdatert informasjon). Gratulasjoner! Nå stappe konvolutten, slikke den stengt, og sende den av

Tips og triks!

Hold det ryddig! Du ønsker å sette et godt inntrykk, ja? Vel, hvor ryddig konvolutten er kan meget vel være førsteinntrykket

Ikke ting konvolutten før du skriver.; dette vil gjøre skriver rotete, og du ikke ønsker å rote opp ditt førsteinntrykk!

Bruk bare svart penn !!! Blå kan være akseptabelt, men ingen sprø farger! Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.