*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Tips til en flott Conversation

En av egenskapene til en interessant person er å være en god samtalepartner. En god jakt person som er tull å snakke med gjør en kjedelig følgesvenn. Det er ikke vanskelig å utvikle denne ferdigheten. Her er tips for å holde en samtale i gang.

1. Ikke vær redd for samtale tabuer. Masse folk diskutere "delikate" emner, for eksempel religion og politikk uten å komme til slag. Viktige saker - den typen du føler sterkt for - ofte gjør de beste samtalene

2.. Ikke krangle-diskutere. Hensikten med en samtale er å utveksle synspunkter og informasjon, ikke å konvertere den andre personen til din bestemt sett av fordommer.

3. Lær å lytte. Samtalen skal ha en gi-og-ta rytme. La din venn til å "snakke sitt stykke" uten stadige avbrudd. Følg med. En genuin interesse for den andre personens synspunkt er helt avgjørende.

4. Bo med faget. Ikke pile fra tema til tema uten å gjøre rettferdighet til noen. Prøv å utforske et problem med grundighet. Det er mye mer tilfredsstillende.

5. Si hva du mener. Ikke vær redd for å være uenige. En viss mengde ærlig friksjon øker interessen og etablerer gjensidig respekt.

6. Ikke få panikk når det er en pause. Du trenger ikke å jag i å fylle hver liten lomme i stillhet. Pauser er en nødvendig del av enhver god samtale. De gjør refresh-og gi de en mulighet til å samle tankene før du stuper videre.

Det er godt å holde disse tipsene i bakhodet, men viktigst av alt, være deg selv. Folk kan få øye på en pretensiøs person. Snakke om ting du bare vet om, så utvide din kunnskap og har noe nyttig å dele. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.