*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan man skal håndtere Bullies

Skole mobberne er de kriminelle av skolesystemet. De tar vår lunsj penger, slo oss opp, vondt våre venner, og stjele våre skolemateriell. De kunne selv trakassere oss bare ved å gjentatte ganger fornærmende oss eller ydmyk oss foran studentmassen generelt; Uansett er det fortsatt mobbing. Problemet er gjort enda verre når du innser at du må forholde seg til denne mobberen så lenge dere to er på skolen sammen; ni av tolv måneder i året før du oppgraderer, hvis du er i videregående skole

Hvis en fyr freshman starter mobbing deg, så din high school fremtiden ser ganske dyster.; eller gjør det?

Bullies er mennesker, vanligvis. De er ikke udødelig, har ingen superkrefter, og kan ikke skifte gjennom tid bare for å håne deg. Som blir sagt, de kan være i stand til å utføre sine aggressive handlinger på grunn av sin store størrelse, gruppe av "venner", og deres våpen; hva, du har aldri hørt om en mobberen ved hjelp av en lacrosse pinne å presse elevene? Jeg bare vise denne informasjonen fordi mennesker kan bli beseiret; derfor kan mobberne bli beseiret (transitive eiendom, folk!). Du trenger å konfrontere din bølle med den tankegangen at du kan ta ham ned, fordi hvis du ikke gjør det, vil du aldri lykkes. Du må ha denne tilliten.

Mennesker kan bli beseiret på noen måter. Den enkleste måten er å finne noen som er større og sterkere enn nevnte mobber og betale ham et par dollar for å jamre på den stakkars sjel før han gir opp sine mobbe måter. Ja, det er ingenting galt med outsourcing problemet, fordi det er det venner er forwell, det er hva penger er for, i det minste. Hvem vet, hvis du er en virkelig smart gutt, kan du selv tilbyr å veileder din "ansatt" i retur for hans tjenester.

å ta saken i egne hender kan være morsomt også. Jeg husker jeg sa noe om "våpen" tidligere, og hvis du ønsker å slå opp denne mobberen uten å få hendene skitne, så bør du arm selv effektivt. Nå, hvis du planlegger å bruke en paintball pistol for å konfrontere din bølle, så kan det være best å konfrontere ham etter skolen, eller i et avsidesliggende område. Sverd, balltre, lacrosse pinner, tennisracketer, og bilene er alle effektive våpen mot skolemobberne. Det hjelper også hvis du får noen av dine venner til å ta med balltre, pinner, og biler også, for det gjør kampen veldig ensidig!

Du kan også fortelle en lærer om en mobber er plager du. Bare tuller. Forteller en lærer om et problem er å la mobberen seier, for hvis du tyster, så folk v

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.