*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Dont Bruk Walmarts Picture Department

Som skribent /forfatter jeg vet at jeg ikke ville at noen skal stjele mitt arbeid eller slå sitt arbeid inn i noe som ikke er det. De fleste av oss vet at vi ikke kan stjele bilder eller ordet kunst fra noen andre. De fleste bilder som har en opphavsrett du kan ikke laste ned eller lagre på din egen datamaskin. Som forfatter er det menn som jeg bruker som mine muser og jeg liker å ha sine møter med meg når jeg prøver å skrive. Vel, jeg ønsker ikke å bære min laptop med overalt jeg går så jeg ønsket å skrive dem ut og sette dem i et album slik at jeg kan se dem. Jeg ville ikke bruke dem for penger eller noe av den sorten. Jeg har en bok som er kopibeskyttet av forlaget og meg slik at jeg ville bli såret hvis noen stjal mitt arbeid.

Da jeg sendte noen av mine bilder som skal skrives ut fra Wal-Mart de fortalte meg at jeg couldn ' t har dem. Først av alle bildene som jeg har lagret på datamaskinen min er for meg slik at jeg kan se et smil som gnist noe i mitt hjerte. Det er bilder som du ikke kan lagre fordi de er opphavsrettslig beskyttet og de ikke gi deg muligheten til å lagre dem. Mitt hjerte droppet, og jeg kunne ikke tro hvor lederen av fotoavdelingen var behandlende meg. Jeg bruker tusenvis av dollar i det, og dette er hva jeg får. Jeg er ikke ute etter å få penger jeg er ute for å bruke dem til å hjelpe meg med å skrive. Jeg gir erkjennelsene til musikere og andre kunstnere som hjelper meg med å skrive når jeg publiserer mine dikt. Jeg gir kreditt til den personen som har hjulpet meg. Jeg bruker pengene på musiker-plater og andre ting i retur for dem å hjelpe meg med å skrive. Når prosjektlederen nektet å selge meg bildene jeg var til det punktet jeg var i mellom gråt og skrek.

Når min mann og jeg gikk bort tenkte jeg på å gå ut til bilen min, og får min bok ut av min bil og dytter det et sted å vise manageren at jeg visste hva jeg snakket om. Når jeg tenker på hva denne lederen sa og hvordan hun behandlet meg, jeg vet at jeg ønsker å ta min virksomhet andre steder fordi de trene dem til å være dum og aktelse sine kunder. Ett bilde var en som kjæresten hans hadde tatt, og hadde lagt ut på MySpace, og jeg kunne ikke engang få det ene. Som kunstner jeg ikke ønsker å ta noe fra noen som jobbet hardt for å komme dit. Noen bilder er tatt i den hensikt å sette dem ut for publikum å ta. Det er akkurat som å få et bilde ut av et magasin, og sette den på veggen. Tilbake i dag, jeg hadde bilder lining mine vegger av musikere og ikke selg

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.