*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Shopping Etikette Tips

Jeg vet ikke om deg, men jeg tror folk noen ganger mister deres sinn når de går inn i en butikk for å shoppe. Alle reglene for etikette synes å fly ut av vinduet, og handleopplevelsen er en noe går gratis for alle. Mens jeg kan håndtere dette mesteparten av tiden, egentlig driver det min mann gal!

Jeg tenkte jeg skulle gjøre denne artikkelen om noen av de tingene jeg skulle ønske folk ville ikke gjøre mens shopping. Det ville sikkert gjøre opplevelsen mer behagelig for alle involverte.

Shopping Etikette Tips Number One

Ikke stå i midten av midtgangen snakker i mobiltelefonen mens andre kjøpere prøver å få elementer av hyllene. Flytt til side, eller enda bedre, til slutten av en midtgangen har samtalen.

Shopping Etikette Tips nummer to

Ikke stå i midten av en midtgangen og snakke med en annen kunde . Med dere begge står der, buggies som dekker hele midtgangen, du bokstavelig talt stoppe flyten av trafikk. Dette er svært uhøflig og bør unngås. Hvis du trenger å ha en samtale ta det et mindre trafikk, eller lage en dato for å møtes til lunsj.

Shopping Etikette Tips nummer tre

Se barna. Ikke la dem løpe rundt overalt plukke ting ut av hyllene. Halvparten av tiden en forelder vil fortelle barnet at de ikke kan ha noe og barnet vil sitte ned uansett hvor de står. Den av foreldrene bør gjøre dem sette den tilbake på riktig sted, men selvfølgelig, det gjør de ikke. Det er alltid en god idé å holde barnets hånd eller sette dem i vognen sete. Altfor mange barn blir stjålet når foreldrene ikke ser nøye. Legg så til det faktum at barn alene kjøre inn folk og banke elementer av hyller. Det er bare bedre etikette å holde kontroll over barna.

Shopping Etikette Tips nummer fire

Behandle ganger i butikkene akkurat som veien. Kjører på samme side av midtgangen som du vil når du kjører i bilen din. Dette gir en mye mindre forvirring og trafikkork. Hvis alle skulle gjøre det, ville ting går mye jevnere og vi kan alle være i og ut av butikken raskere.

Shopping Etikette Tips nummer fem

Vær høflig. Hvis du trenger å be om å flytte rundt noen, eller komme nær dem, alltid si unnskyld. Bruk vanlig høflighet når du handler. Selv om noen har en dårlig dag, vil gode manerer vinne dem over.

Som du kan se, disse er ikke vanskelig å gjøre i det hele tatt. De er enkle å følge tips som vil gjøre shopping til en lek for alle. Vennligst tenke på andre shoppere neste gang du går t

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.