*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvorfor er eldre så frekk?

Den eldre klager ofte på at unge mennesker har ingen oppførsel, er bein-idol og generelt dårlig opptrådt. I mange tilfeller er dette sant, men man må spørre "hvor kommer dette fra?"

Jeg vil hevde at det kommer fra den eldre selv, de menneskene som setter et eksempel for våre unge.

Før jeg forklare dette muligens kontroversielt standpunkt, vil jeg forklare at jeg har en ting om oppførsel og høflighet. Jeg er den typen fyr som vil holde en dør åpen for noen går inn i en bygning på samme tid som jeg er, uavhengig av deres kjønn, og jeg sier alltid vær og takk. Jeg foreslår ikke at jeg er en engel, langt i fra, men jeg tror høflighet og manerer er viktig i et sivilt samfunn.

Og dette er kilden til min biff med mange av de eldre. De synes å mangle oppførsel helt

Vi har alle hørt om ekstreme eksempler på eldre som går skeis - det være seg den 89 år gamle damen fra South Wales forfølge en hat kampanje mot sine naboer og bli fengslet, eller den eldre mannen i Yorkshire som fikk en ASBO (Anti-Social Behavior Order) for å trakassere sine naboer.

Hva blir min geit er om den daglige uhøflighet og egoisme av eldre mennesker.

Jeg skal gi deg noen eksempler på denne type skammelig oppførsel.

Den første går tilbake noen år når datteren min var noen måneder gammel. Jeg ventet på en bussholdeplass, overraskende for en buss, med en rekke andre personer. På samme busstoppet var to eldre "damer" med et par bæreposer. Når bussen trakk det var en av de som senker ned for å la rullestolbrukere og de med barnevogner til styret og gå lett og har egne områder for slike brukere å plassere sine respektive biler.

Jeg posisjonert Sportsvogn, inneholder datteren min, for å få den på bussen. De to "damer" presset forbi meg, banke sportsvogn som de gjorde det. Så, til min forferdelse da jeg gikk på bussen fant jeg de hadde okkupert setene og området er utviklet for å imøtekomme triller med seg selv og sin shopping! Jeg måtte stå for nesten hele reisen og endte opp blokkerer midtgangen forårsaker alle slags problemer for andre passasjerer.

En annen hendelse som skjedde under spesielt kaldt vær, like etter at det hadde vært snø og det hadde slått til is . En eldre dame gikk, nesten skli, langs en svakt skrånende bane i Bangor (for de av dere som kjenner området, det var stien fra katedralen fører til krysset Waterloo Street). Jeg gikk i motsatt retning, men slått til henne og spurte, ganske høflig, om hu

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.