*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan ha Basic Tabell Manners

Det mest grunnleggende av bordskikk er det viktigste. Ja du bør vite hva gaffel til å bruke når eller riktig side for å tjene på, men uten de grunnleggende har du ingenting.

Børst opp på din oppførsel og dine dining følgesvenner vil helt sikkert sette pris på det.

* serviett GOES ON YOUR LAP * Først når du setter deg ned ved bordet sette serviett på fanget. Det er bare incase du slippe mat (forhåpentligvis ikke) at det ikke ender opp på klærne.

* Med mindre de fem vennligst ikke brette serviett i kragen på skjorten din, takket *

* albuene av bordet * Mens spise albuene ikke bør være på bordet. Albuene tar opp plass og banke ting over, så hold dem av.

* LUKK MUNNEN NÅR DET ER FULL * Tygg med munnen lukket og ikke snakke med munnen full av mat. Ingen ønsker å se maten i munnen det er bare ekkelt. Snakker med en munnfull mat vil ganske mye garantere at din spytter maten også. Akkurat som å tygge med munnen åpen vil garantere at din gjør at yucky, smell støy. Vennligst lukke munnen hvis det er noe i det.

* IKKE bruk fingrene * Med mindre du spiser fingermat, bør fingrene ikke røre maten. Ikke skyv det siste lille bit av ris på din gaffel med fingrene, vil kniven fungere like bra.

* Bruk servietten i fanget * Ikke, jeg gjentar, ikke slikke fingrene eller tørke dem på klærne. Bruk serviett, dvs hva det er for.

* Sitt rett * Ikke slentre ned nærmere tallerkenen din. Du er servering ikke svever over et trau. Sitte rett opp og bringe mat til munnen, ikke munnen til tallerkenen din. Lener seg litt på så du spiser i løpet av tallerkenen din er oppmuntret, men ansiktet ditt bør aldri være ved siden av tallerkenen din. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.