*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Ved hjelp av avatarer & amp; Pseudonymer - Lisens for uhøflig oppførsel

?

Betyr Internet Anonymitet få folk Rude?

Jeg har vært å delta i diskusjonsgrupper og fora siden tidlig på 90-tallet, og en ting jeg har lagt merke til er at folk som gjemmer seg bak pseudonymer eller penn navn og generiske avatarer synes å miste hemninger om sosial atferd. Brå, uhøflig svar og tap av god oppførsel synes å være de viktigste biprodukter av denne internett anonymitet.

Lisensen for Uhøflighet?

Mens Joe Smith kan ha blitt lært gode manerer og sosiale ferdigheter av sin mor, "DarthJoe" har de sosiale ferdighetene til en sosiopat. Ved hjelp av hans virkelige navn, er Joe Smith høflig, og han ville ikke kalle folk navn eller opptrer som om de var dumme i normal samtale. Imidlertid satte ham bak en dataskjerm som "DarthJoe", og han blir nesten ondskapsfull i sine svar til andre plakater som ikke er enig med ham. Som "DarthJoe," han kan bagatelliserer, fornærmelse, og nedlatende andre plakater på en måte han aldri ville gjøre offentlig.

Lisensen for Mockery?

På jobben, Joe Smith har vært kjent for å hjelpe i å trene nye arbeidere i sin avdeling. Men la "DarthJoe" få tak i newbies om hans favorittplater, og han opptrer som om de er idioter for ikke å ha 100, ofte kompliserte og /eller forvirrende reglene i Ofte stilte spørsmål (FAQ) og vilkår for bruk (TOS) innøvde . På jobb, avstår Joe Smith fra tentamen sine traineer, i hvert fall til ansiktet. På nettet fryder han seg i hån og pithy one-liners som garantert vil gjøre nykommere føler seg mindreverdig, udugelig og dum.

Mens erfarne plakater kan og ofte tilby nyttige råd, de "DarthJoes" blant dem sørge for at de nye medlemmene lære en lekse de sent vil glemme hvis de ikke vet en regel eller spør feil spørsmål. Det er ofte skremmende for nye medlemmer til å stille spørsmål i forumet, fordi de er redd for at de vil bli hånet og latterliggjort for "dumme spørsmål".

Lisensen for cybersex?

Joe Smith er generelt en gentleman, høflige og veloppdragne med kvinner i person. Men på internett, engasjerer han seg i seksuell småerte som ville gjøre en sjømann rødme. Og hvis du lurer på hvem han er å ha virtuell sex med, er det Linda Jones AKA "SheWolf," kirke kvinne etter dag, cyber-ludder by night. Jeg har vært på politiske fora og hjelpe styrene for amatører og forfattere der seksuelle antydninger ble så grisete, det var myk porno - på offentlige råd!

Lisensen for tyveri?

Pseudonymer og generiske avatarer resultere

Page   <<       [1] [2] >>

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.