*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan Post og Accept kritisere Kommentarer Online

Hvis vi er ærlige, kan vi innrømme at det er mye dårlig skrevet innlegg, blogger, artikler, etc på nettet og i andre medier. Fir eksempel på eHow, har vi en unik mulighet til å legge profesjonelle, informasjons /pedagogiske artikler som kan vises ved bokstavelig talt hvem som helst, world wide. Alle kan google et ord eller uttrykk og bli tilbudt muligheten til å lese relaterte artikler i The New York Times, The Wall Street Journal, Better Homes and Gardens eller - artikkelen. Hva om det ?! Din mening /bidrag til samfunnet er rett der ved siden av de store hundene! Naturligvis, da, legger vi mye arbeid og omtanke i våre eHow artikler og håper de er imponerende og effektive. De er vår presentasjon av hvordan vi føler, hva vi tenker, og hvordan vi fungerer. Vi deler en liten del av oss selv med verden i håp om å være nyttig, informativ og, la oss innse det - akseptert. Det tar litt risiko og mye mot. Det kjennes godt når venner (og andre) legge til kommentarer som føles som en klapp på skulderen. Den offentlige ros emboldens oss, og det er betryggende. Samtidig kan det være litt pinlig når noen forlater offentlig kritikk, spesielt når disse små sikkerhetsproblemene ikke er reflektert i sine valg av ord. Ingen av oss er så intellektuelt umodne at vi ikke kan akseptere kritikk, også, ingen av oss er så tette at uventet kritikk ikke minst gjøre oss ... nysgjerrig.

Som samfunn har vi problemer med å akseptere kritikk. Dette skyldes en slew av årsaks kriterier som jeg ikke vil komme inn diskuterer her. Disse kriteriene, hvis effekten er mest direkte relevant for dette temaet, fører oss ofte ganger for å føle under-skryt, under verdsatt og under-akseptert. Alle disse kan lett føre til en touchiness eller usunn holdning til (selv) "fair" eller vel uttalt kritikk. Unødvendig å si, vil dette også føre oss til dårlig håndtere våre leveranser av kritikk, derfor videreføre en uheldig syklus av "vondt i, vondt ut". La oss gjøre noe om å bryte denne syklusen!

Det er det jeg ønsker å fokusere på i denne artikkelen. Hvorfor kan ikke vi ta en titt på hvordan å akseptere og la kritiske kommentarer fra flere ulike vinkler.

Når du forlater en kritikk for noen andre, er det alltid trygt å si det som om du skulle skrive det om deg selv . Det er sant i mange tilfeller at vi er våre egne verste kritikere, men selv når kritikk oss selv høyt til venner eller familie, vi bruker ord som: "Jeg tror jeg kunne ha" eller "Kanskje jeg burde ha" eller "jeg san

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.