*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Slik går du tilbake et menypunkt du misliker ved en Restaurant

Bilde dette. Du er på en restaurant, og du valgte å være modig og eventyrlystne og bestille noe du aldri har prøvd før. Menypunktet kommer til bordet ditt som serveren stolt plasserer det foran deg. Du tar en matbit, og du absolutt HATER fatet.

Vi har alle vært der før, og vi kan alle være enige om at vi noen ganger føles vanskelig når du bestemmer om ikke å returnere en tallerken eller ikke. Det er en viktig ting å huske på: i en restaurant, er du tilbringe penger så du bør være fornøyd. Ikke nøy deg noe som bare er "spiselig" Hvis du er misfornøyd med en tallerken, bør du si din bekymring og se hva serveren kan gjøre med det. Slik gjør du:

Sett fatet til siden. Hvis du er misfornøyd med smaken, ikke fortsetter å røre maten med gaffelen.

Ring serveren til bordet ditt. I en veldig snill, men trygg måte, forklare til serveren hvorfor du ikke liker fatet. Ikke kjefte på ham eller henne - som det ikke er hans eller hennes feil. Hyggeligere du er, jo mer sannsynlig er det å få serveren til å erstatte din tallerken.

Hvis serveren tilbyr å erstatte din parabol, plukke ut et nytt menypunkt som du er ganske sikker på at du vil like. Hold deg enkelt her, folkens. Du ønsker ikke å måtte sende tilbake en andre element.

Hvis serveren har en tilbakebetaling, men ingen element for å erstatte parabolen, kan du bestemme om du ønsker å bestille et annet element som du kan ha å betale litt mer for.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.