*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan du tips, Hvem og When

Vanskelighetsgrad: Moderat Easy

Dette er hva du trenger: etikette Trinn 1 drikkepenger tips De generelle retningslinjene tipping for bartendere er omtrent det samme for servitører og servitriser for en større gruppe eller en dollar per runde for mindre partier.

Ikke at vi ser ladies 'rommet kabin veldig ofte lenger, men det er en regel for å tipse dem. Hvis hun tilbyr deg et håndkle femti øre ville være passende hvis hun gjør noe spesielt da en dollar ville være i orden hvis hun ikke gjør annet enn å sitte der, kan du la uten tipping.

Hotellkeepers vanligvis ikke får en spissen for en overnatting, i mer enn én natt, avhengig av tjenesten en til fem dollar. Husk hyggeligere hotellet jo mer tips du bør dra.

Roomservice en femten prosent tips er et minimum, men sjekk regningen først mange hoteller legge drikkepenger i regningen allerede.

Bellhops bør tippet en dollar en pose for å bringe poser til dine room.Sky caps få én dollar per pose også.

Trinn 2 Din frisør får en femten til tjue prosent tips avhengig av tjenesten og sjampo person får en dollar. Den samme regelen gjelder for din frisør, men la det være minst en dollar. Manikyristen og massasjeterapeut bør også få femten til tjue prosent.

En dørvakt bør få en til fem dollar, avhengig av ut av ordinær tjeneste han gir.

pizza levering person skal betales det samme som en kelner eller servitør på femten til tjue prosent.

Hvis du får god service danner en reparatør gi ham en ti til tjue dollar tips, og du vil alltid få god service. Dette inkluderer malere og vindusvasker.

Step3 Holiday tipping er litt vanskelig, så vel du kan gi et gavekort, men en fin pengebonus scorer du stort poeng.

Maid /Vaktmester. Avhengig av hvor lenge hun har jobbet for deg og ditt eget budsjett kan det være lurt å tippe alt fra tjue dollar til hundre dollar.Dette samme regelen gjelder for din frisør og manikyr.

Avis Carrier. Hvis du får avisen daglig, og det lander noe i nærheten av veranda ti dollar er rimelig.

Doorman. Det er et svært bredt spekter her avhengig av budsjettet, hvor du bor og hvor mange spesielle ting han har gjort for deg. det gjennomsnittlige beløpet er om lag hundre dollar.

Hvis du mottar daglige eller ukentlige leveranser fra Fed Ex, UPS eller andre levering folk inkludert deg mail carrier de bør få ti til tjue dollar.

Rørleggere og elektrikere ikke bli veltet

Aldr

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.