*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Salige er de Farters ...

Jeg er en arv. Faktisk min ettermæle vil aldri bli erstattet av noen som dristig som jeg er. Vel, kan enhver mann gjør det faktisk, og "grossy guy" i meg. Ahh, du kan aldri forestille seg de tingene jeg kan gjøre i det offentlige. Det er farting. Haha! Er jeg innbringende deg ut nå? Aww, 'cmon, jeg er ikke den eneste skyldige her. Hvor mange av dere har gjort det samme og skylden noen for å gjøre det? Jeg pleide å klandre andre, også. Men å se at ingen liker å bli skylden, og promper virket som en av de syv dødelige synder, jeg har besluttet å eie opp til det, ta skylden, og nyte luften. Yeah!

Jeg er ingen fjert aficionado men jeg kan fortelle deg litt og litt. For én ting, kan du finne ut om fjert kommer til å bli stinkende eller ikke - om lukten ligner fjorårets julemiddag, eller om det er for ren, er det faktisk renser luften. Vanligvis gjør de høyt seg egentlig ikke lukte. Men igjen, det er en sak-til-sak grunnlag. Vi har faktisk alle unike, slik at volumet kan eller ikke kan påvirke den estetiske lukten av human gass. Det er bare at fra min egen erfaring, høyt seg knapt lukte.

Jeg elsker høylytte farts! Jeg er en stor fan, faktisk. Noen vil la ut en beskjeden "prooooot!" og det er det. Andre ville være litt dristigere og litt flatere på siden, med litt bulk i det, noe som "praaaaaat", som minner om et squelched stor Badeand. Så finner jeg den skingrende, og den lange drone "proooooooooot" som går et helt trinn høyere som den går tom for luft svært underholdende. Noen svært kreative farters har mestret denne kunsten så mye at de kunne prompe i flere varianter. Egentlig! Onklene mine kan gjøre de mest kreative versjoner at min promper lyder så amatør. Ok, så jeg bare ikke elsker det og synes det er underholdende, men jeg har også funnet ut at det renser sjelen ... både bokstavelig og i overført betydning. Jeg skal spare deg detaljene i det tidligere, og sistnevnte er noe du bare kan oppleve hvis du er virkelig på bølgelengde med Farter i deg.

Nå, like mye som jeg elsker høyt promper, er jeg ikke denne typen. Jeg er mer av en diskret, lydløs, men svært stinkende Farter. Jepp, akkurat den typen fjert du kan skylde på andre. (Nå bør du gjettet min ligning: loud farts = kunstig luftrenser mens tause farts = estetisk lukter veldig vitenskapelig, he.?) Men som jeg skrev tidligere, jeg er ikke redd for å ta på seg skylden. Jeg elsker følelsen det gir meg og jeg prøver å ha det gøy med det så mye som jeg kan. På de fleste anledn

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.