*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Sosiale Climbers

For å fortelle deg sannheten - Jeg vet egentlig ikke hører til samfunnets elitister. Jeg mener jeg kunne kreve elitisme i min egen rett, men så det er egentlig ikke hva poenget mitt er i dette innlegget.

Innrømme det faktum at jeg er på den nedre rung av sosial status --- spesielt når det gjelder økonomi, party liv, nabolag --- jeg har å si, jeg er på et tap når det kommer til fine dining. Fast food kjeder er min type hjem. Jeg har ikke noe imot å spise på turo-turo (og har vært, faktisk innlagt på sykehus for å spise fiskeboller som selges på gata). Jeg pleier å la mine venner bestille for meg, ikke fordi de har gode smak, men fordi jeg ikke. De kunne granske og analysere mat ingredienser, mens jeg MUNCH lykkelig borte uten å vite om maten var intendedly sure --- eller, Panis na pala.

Så å være venner med folk som kunne lage mat virkelig flott og har trang til å spise ute hele tiden liksom påvirket meg til å våge deg ut andre næringskjeder og andre enn ikke så kjente Jollibee og McDonalds.Of selvfølgelig restauranter, jeg fortsatt viker unna "de big-time restos", og ville bare prøve ut de Jeg tror jeg kan ha råd til.

Så en skrullete torsdag, jeg 'trosset' (som betyr å kunne se rett frem uten å sikle på havet av kjoler og sko på salg) på min måte gjennom Alabang Town Center med Jagger, som var like clueless som jeg var med det som er av fine dining. Siden det var ingen Yellowcab, Chef d 'Angelo, og Sbarro i sikte ... og Burger King virker for grunt for hva våre lyster krever, har vi besluttet å gi California Pizza Kitchen en prøve. Det kan virke overdrevet hvis jeg sier at vi måtte gå rundt to ganger bare for å overbevise oss om det var OK å spise der. Appetite vunnet mot årsaks og vår eneste trøst var, i alle fall vil vi vite bedre neste gang. Vi har gjort en avtale med ingen vei tilbake og ingen endring sinn gang inne. Vi kommer inn, vi spiser, og betale uansett kostnad.

Vi ble sittende ved denne søte servitør og fikk menyene. UH oh. Jeg er redd for ga menyer. Den type menyer gi meg ideen om at stedet er kunnskapsrike, posh, og overpriset. Menyer med flere farger og bilder, utsmykkede skrifter og vanlige spaghetti i et annet språk gjør magen min krenging i spenning mens på samme tid, gir lomma fryser. Men gjorde jeg nevne at kelneren var søt?

Vision over fornuften.

Bare ingen vei tilbake.

Jagger bestilte (hun har bedre engelsk aksent enn jeg gjør).

"Uhmmm ... vi vil ha den stek

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.