*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Uetisk Behavior

Minst en gang i våre liv har vi gått mot strømmen, brøt reglene, eller avhørt myndighet. Det jeg føler er galt kan ikke være i andres øyne, og hva jeg gjør, kan andre synes er støtende.

Her er 4 ting som folk er skyldig i.

1. Billetter BYOS-film har en going rate på $ 13,00 per billett og det er bare for voksne. Tilsett noen barn og ektefelle, og før du vet ordet av det, kan en dag på kino nå over $ 40.00. Snacks på konsesjon stand kan la lommene tom så det er en måte å spare? Ta med dine egne snacks. Noen smugle inn godteri og muligens en drink, men noen går litt videre og få inn et helt måltid. Jepp, et måltid. Få en verdi måltid, stappe det inn i vesken din, og du er i gang. Du kan få middag og en film, eller som jeg liker å kalle det kan du gå til "Dinner Theater".

2. Walking Buffet-jeg er ikke sikker på om dette lovbruddet er utelukkende noe et menneske ville gjøre, men jeg har ikke sett altfor mange kvinner gjør det. Mens innkjøp av mat, ta prøver er ganske vanlig, men jeg snakker ikke om å ta en prøve fra damen på prøven stå, jeg snakker om å spise den produsere, en bolle, eller en håndfull av godteri som ikke er forhånds -innpakket. "Alle elsker Raymond" er trolig en av mine favorittprogrammer og hver gang jeg ser noen ta en ubetalt matbit på matbutikken, tenker jeg på en episode hvor Frank (som er Ray far), blir fanget prøvetaking og da kontaktet av butikken arbeideren Han benekter enhver feil gjør. Ikke at å spise ting som ikke er betalt for er ikke galt, men det var morsomt i showet.

3. Sticky Fingers-Enten ved bilforretning, tannlegekontor, eller frisørsalong, magasiner er ofte utstilt; en fin høflighet som ble gitt for å holde oss opptatt mens vi venter. Det eneste problemet er, akkurat som artikkelen vi leser blir interessant, er det vår tur til å bli sett. Så hva gjør du? "Låne" magasinet (lang sikt) eller la det for neste skytshelgen for å nyte?

4. Hotell Items-Soft spretne puter, varme etter dusj kåper og håndklær som har akkurat nok fluff, er tre elementer som hoteller tilbyr å gjøre oppholdet komfortabelt og minneverdig opplevelse. Men noen mennesker ønsker å nyte disse elementene etter at de sjekker ut. Jepp, du gjettet det, som de går inn i heisen sin koffert virke litt fyldigere og de sliter litt som kontorist sier "takk for å bo hos oss, og kommer tilbake snart".

Når du besøker en butikk, legesenter kontor, salong, etc., bør vi alltid være oppmerksom på vår atferd. Hva vi gj

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.