*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvorfor hater du bryster så mye?

Spør hvilken som helst mor som har forsøkt å amme barnet sitt i det offentlige, og hun vil trolig fortelle deg en opprivende fortelling om å motta en catty bemerkning eller blir bedt om å slutte. Noen butikkeiere og restaurantsjefer har insistert på at ammende mødre gå inn i et offentlig bad slik at gjester ikke vil føle ubehag. Hvem er disse prudes? Ville de være villig til å spise i et offentlig bad seg selv? Eller hva med å spise sin neste måltid mens du blir kvalt i et teppe?

Tilbake i 2005, nevnte Barbara Walters på "The View" at det å se en kvinne ammer ved siden av henne på flyet gjorde henne ubehagelig. Jeg skal la det ett lysbilde fordi Barbara Walters vil være 70 år. Men ca 200 lactivists (ammende aktivister) samlet seg utenfor ABC hovedkvarter i New York for å protestere hennes kommentar ved å sette opp en sykepleier inn. I desember i fjor, lactivists holdt en sykepleier inn utenom Facebook hovedkvarter i California for å protestere mot nettsamfunn beslutning om å fjerne bilder av kvinner ammer barna sine, merking bildene "uanstendig". 95.000 Facebook-brukere ble med en gruppe kalt "Hey Facebook, amming er ikke Obscene". Nettstedet kompromittert, lovende ikke å slette noen flere brukeres bilder med mindre de viser brystvorten.

Du tror kanskje disse Facebook moms blir hysterisk, men jeg føler amerikanernes holdninger om amming må endres, og nettsamfunn er det perfekte stedet for opplyste ideer å ta på. Dette er ikke bare en debatt om samfunns squeamishness, men om folkehelsen. The American Academy of Pediatrics og Verdens helseorganisasjon oppfordrer kvinner å amme eksklusivt for seks måneder på et minimum og fortsette i seks måneder, hvis det er mulig. Hvorfor? Morsmelk er en komplett form for ernæring for spedbarn. Morsmelk vokse opp med sterkere immunforsvar og mindre sannsynlighet for å være overvektig. De scorer litt høyere på IQ-tester enn flaske matet babyer.

Jeg er ikke en mor, så jeg har aldri måttet håndtere denne typen intoleranse meg selv. Men når jeg ser en kvinne mater barnet sitt i offentligheten, jeg avverge mine øyne og tenker for meg selv, "Hvor søt!" Folk som prøver å sexualize denne saken burde skamme seg. De er de som kan ikke bare se bort. Hva gjorde de spiser når de var babyer?

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.