*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan lage en stor dag for en Waffle House servitør eller waiter

1 Waffle House Servere, klar til å hilse på deg og tjene deg

Det er ikke så mange steder her i Amerika hvor du går inn døren av en restaurant og blir møtt så hjertelig av de fleste alle ansatte enn den Waffle House. Hvem er disse menneskene smilende og energisk og klar til å "slå deg til setet?" Din Waffle House server. Dette er ett sted i USA som tjener som sørlige slags mat med hurtighet og vennlig service.

De har de skarpeste menyene

For et øyeblikk jeg vil du skal gå i deres sko for en bit. Dette er en mangfoldig gruppe individer alle som jobber for deg. De gjør bare litt mer enn $ 3 /time, er deres lønn i hovedsak basert på tips. (TIPS, for å sikre riktig service) ennå, de stadig dukker opp i sine lyse uniformer, prøver å gjøre dagen din en god en. Disse menneskene har mer arbeid å gjøre bak kulissene enn du kanskje har innsett. For eksempel, vet du om noen at de faktisk hånd-vaske alle rettene og panner? Nei, de bruker ikke en oppvaskmaskin, de har parabol rensemiddel, men det er en annen ting. De kommer på jobb hver dag å vite uansett hvor god service de gir, vil det fortsatt være opp til kunden å gjøre eller ødelegge dagen deres. Har du noen gang sett på menyen? Disse menneskene har det i minnet, og alltid har gode forslag til deg. Disse hardt arbeidende mennesker fungerer ikke på provisjon, så hvis de synes å foreslå add ons til stekte poteter, det er ikke slik at de får mer penger, er det fordi de vil ha deg til å nyte dine hash browns til det fulle. Ja, har hver person sin jobb i Amerika det er ned siden, men folk ansatt her, har mer bak kulissene arbeid å gjøre enn gjennomsnittet restaurant ansatt. De vet at dette er forventet av dem, deres side arbeid og ekstra rengjøring, men de fortsatt gjøre det med så god en holdning som de kan mønstre.

Visning du på messe

Du kan stoppe inn i en Waffle House til enhver time på dagen eller natten, de er alltid åpen, og det er et krav at alle ansatte i butikken må jobbe skift på alle store ferie. Så, ja, mens du er hjemme nyter din jul eller Thanksgiving eller påskemiddag, er det en person som har vise seg for arbeid og fortsatt være hyggelig når de selv har familier de forlater bak for å oppfylle kravene i jobben. Det de forsøker å gjøre er å gi deg rask høflig service uansett hvor frekk eller ekkel kunden kan være. De fleste tror, ​​"vel, hvis disse menneskene ikke liker å bli betalt så lite da de skulle gå og få en jobb et annet sted". Jeg vil bare at du

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.