*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Ha respekt når i A Mosque

I denne dagen og alder, mange mennesker har en lidenskap for religion, arkitektur og kultur. Når du besøker en moské, vil du finne at dette kan være en reflekterende opplevelse. Hvis du ikke er kjent med reglene i en moské, så du kan ende opp med å gå der og være respektløse. Jeg mener det er svært viktig at du lærer hvordan man oppfører seg i en moské hvis du har planer om å besøke en. Innenfor denne artikkelen, jeg kommer til å finne noen enkle tips du kan bruke for å sikre at du ikke mangel på respekt for de etikette regler.

 • Løse klær
 • Veil, hette eller skaut for kvinner

  Hvis du ikke er muslim og du fortsatt ønsker å ha opplevelsen av å gå i en moské, så bør du sørge for at du får tillatelse. Du må spørre muslimene som går i moskeen hvis du kan skrive. Husk at kvinner og menn vil be separat. Det vil enten være på ulike tidspunkter eller på forskjellige steder i samme moské. Når du går i en moské, bør du se etter separate innganger for kvinner og menn - husk at ikke alle moskeer har disse separate innganger

  Når du er inne i en moské, bør du være sikker på å bruke riktig. type klær. Menn er i stand til å bruke klær som er vanlig, men det bør være noe som er løs. Hvis du kommer til å gå inn i en moské på en fredag, så bør du ha de beste klærne du har og bruke noen fine lukter parfyme. Hvis du er en kvinne, så du bør ha på seg en kappe som er lang og løs. I noen av de mer konservative moskeer, vil du finne at kvinner er iført slør, men et skaut er akseptabelt.

  Pass på at du utfører Wuzu. Menn bør utføre seremoniell vasking før hver bønn. Nesten hver moské vil tilby fasiliteter for å vaske, men det kan bli gjennomført på en bestemt måte.

  Når du kommer inn i bønn i moskeen, må du sørge for at du går i barbent. Du må ta av deg skoene og la dem på lagring, noe som er i nærheten av inngangen. Som du er stepping inne i bønn området, sørg for at du går inne med høyre fot først. Som du gjør dette, resitere en velsignelse som er for Muhammed og hans familie.

  Husk at reglene for moskeen ikke vil være forskjellig fra tempel til tempel. Enkelt sagt, kan reglene i moskeen befinner skrevet inne i Koranen, en.

 • Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.