*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan å returnere nesten hva som helst uten en receipt

Dette er ikke en av disse "hvordan tos" som starter på med, "Pass på at du lagrer dine kvitteringer." Hvis du gjorde det, ville du ikke å lese dette, takk.

Min mann er en produktiv forbruker. Hvis han finner noe av kvalitet til en god, eller redusert pris, da mengden blir en merverdi. Men hvis noe ikke fungerer, er ikke opp til pari, eller ikke verdien han trodde det ville være, så går tilbake. Selv om det er frukt fra matbutikk, eller en Tiffany lysestake. Selv om det er brukt, og han har ingen kvittering. Selv om det er ingen garantier, eller ute av garantien. Selv om han ikke husker hvor den ble kjøpt, eller om det var en gave. Selv om det er 2 år gammel. Det går tilbake etter en erstatning. Her er velprøvd metodikk og flere gode eksempler.

1. Returnere varer til steder der du er en god kunde. De fleste kvalitet selgere er ivrige etter å gjøre gode på noe som ikke slår ut helt rett. Hvis de vet at du i butikken, vet de deg som en god kunde, og vil gjerne holde forholdet på en utmerket basis. Hvis du har et etablert forhold med en megler, så du er i forkant av spillet. Hvis du ikke kjenner noen i butikken, hjelper det hvis du har et kredittkort fra stedet.

2. Kontroller at elementet i spørsmålet er tilgjengelig på spesielle butikken som du planlegger sin retur, selv om det ikke kom derfra i første omgang.

3. Det hjelper mye å returnere ting på samme dag som du også skje for å være å kjøpe noe fra den samme butikken, helst av større verdi. Hvis du har vært i markedet for en flatskjerm-TV, for eksempel, "Jeg trenger deg til å vise meg noen HDTVer, men først, jeg har denne Espressomaskin ting som jeg fikk til bursdagen min og har absolutt ingen bruk for. Kan du tar hvis av hendene mine? Det var en gave, men jeg er ganske sikker på at det kom herfra. De vet at jeg elsker denne butikken. "

4. Vær høflig og ettertrykkelig av personen på mottakersiden av avkastningen. Husk at personen på kundeservice er sannsynligvis drenert, så viser medfølelse til dem og de vil vise medfølelse til deg.

5. Være sjarmerende. (Av samme grunn som # 4), men autoritativ (Du må vite hva du snakker om). Real Life Eksempel: "God ettermiddag, jeg ønsker å interessere deg i mitt problem Min kone og jeg fikk disse Tiffany lysestaker på vår femte jubileum Som jeg var belysning dem i går kveld for vår syvende jubileum middag, øverst i krystall.. stick sprakk klar av bunnen på en av dem. Tydeligvis var det et svakt punkt i krystall.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.