*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan Approach en diskusjon

Utvidet Sammendrag: I dagens high-tech og tungt nettverk samfunnet, er vi heldige å ha flere former for kommunikasjon enn noen gang før. Det finnes så mange forskjellige måter å snakke med andre mennesker, uansett avstand. Dessverre så mange mennesker synes å foretrekke å høre lyden av sin egen stemme i motsetning til andres stemmer. Det har ikke endret seg, og ikke mengden eller teknologisk nivå noensinne kan endre det. Det er den personen som må endres, og hvis nok folk gjør det, kan et samfunn som helhet nytte. Denne Slik er designet for å skissere fremgangsmåten for å ha en sunn og gunstig diskusjon med noen om noe.

  1. I utgangspunktet grunnen til å ha en diskusjon eller en debatt med en person er å undersøke og utforske emne fra mange vinkler og dyrke en bedre forståelse av hvor den andre personen kommer fra og hvorfor de ser det som bestemt måte.
  2. Ha respekt og åpent sinn. Hvis du er villig til å høre den andre personen ser det, vil du være i stand til å være mer rettferdig i svaret ditt, heve bedre counter, og ganske muligens også lære noe.
  3. Prøv å ikke avbryte den andre personen eller gjøre noen slags gest som kunne tolkes som uhøflig mens han eller hun snakker til deg. Hvis du er uenig med noe de sier, vente til de er ferdig å snakke, og unngå å si noe sånt som, "her er hvorfor du tar feil" eller "det er sinnsyk". Med mindre personen sier noe som er faktiske feil, har du ingen rett til å bare børste hans eller hennes mening til side. Livet kan sees på mange måter, og ofte er det ingen rett eller galt svar.
  4. Gode lytteferdigheter er et absolutt must. Vær oppmerksom på hvert ord som blir sagt og prøv og se utover og bak ordene. Du kan noen ganger fortelle om noe er viktig for noen av ansiktsbevegelser eller måten de sier et bestemt ord. Lytte til måten ordene blir levert kan gi innsikt i en persons sinn og hjerte. Å se den personen tale kan også avsløre visse følelser. Dessuten, hvis du unnlater å lytte godt, hva er poenget med å ha en diskusjon?
  5. Koble til med den andre personen. Prøv å forholde seg til hva han eller hun sier. Hvis du kan trekke på lignende erfaringer eller samtaler fra fortiden som kan være løst eller fast søkt, vil du ha mer av en sjanse til å forstå den andre personens posisjon. Selv om du ikke kan huske en lignende opplevelse, tenk hva det kan ha vært for deg å ha levd gjennom hva den andre personen har.
  6. Vær oppriktig med hva du sier. Du bør ikke skamme seg over di

    Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.