*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan være en Host

Gjør det til en regel, når du inviterer noen til ditt hjem, sette deg sin komfort først.

Det er hemmeligheten for å være en god vert.

Det er ikke fantastiske dekorasjoner og måltider og aktiviteter, er det å forsikre din gjest føler seg komfortabel.

For eksempel; Tom inviterte moren til å tilbringe en måned med ham. Huset hans var sentral aircondition. Hun, som bodde i tropene, fant temperaturen ubehagelig kaldt.

Toms kone, for hennes grunner, krevde termostaten holdes på Seventy Five grader Fahrenheit.

Reading dette er du sannsynligvis forferdet at en invitert gjest ville komme til å lide hva var, til henne, uutholdelig kaldt for lengden på hennes opphold.

At Tom kone, og Tom til en viss grad var villige til å lide den minste ubehag vil forklare hvorfor hans mor vil aldri gå igjen.

Tom er et eksempel på en svært dårlig vert. Han legger ikke forstå det faktum at som en vert, en 'kontrakter' å ivareta gjester. Hvis man ikke har noen intensjon om å oppleve den minste forvridning; IKKE INVITER.

Din første regelen er at det ikke er 'majoritets- regler "det er at gjestenes komfort kommer først.

andre regelen er å forberede seg. Lær om din gjest er på en spesiell diett eller rett og slett ikke spiser visse matvarer. Sørge for at menyene er forsøksvis fungert slik som aldri vil det være en dag gjesten går sulten.

Det vil ikke drepe deg til å avstå fra svinekjøtt eller kjøtt eller usaltet mat for lengden på besøket. Faktisk riktige verter, uavhengig av deres matvaner vil "bryter" så alt i huset er spiselig for gjesten.

Igjen, de som ønsker å proklamere at det er "huset sitt", og de kan spise hva de liker i "huset sitt" bør ikke invitere noen til å "huset deres. '

Den tredje regelen, når innbydende, skape ledig tid til å tilbringe med gjest og ta ham /henne til uansett severdigheter dine området tilbyr.

Låse en gjest i et hus mens du går på jobb er dårlig form.

Ja, du kan ikke være i stand til å ha råd til Disney World, men hvis en gjest kommer til Orlando, og vil ikke bli tatt til en av attraksjonene, sørg for at dette er kjent på forhånd.

Den fjerde regelen er å være veldig tydelig om hva slags rom du tilbyr.

Hvis han /hun er forventet å dele rom med en baby, eller en annen slektning, gjøre det klart, lenge før ankomst. Besøkende kanskje foretrekke å bo andre steder når de vet hva du har tilgjengelig, og dette er de

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.