*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Foreldre: Lær barnet ditt Manners

Ideer til foreldre Undervisning Manners

Ved å lære barnet ditt manerer du gjør ham i stand til å samhandle positivt med de rundt ham. Undervisning et barn gode manerer vil hjelpe ham bli likt og respektert av voksne så vel som sine jevnaldrende, som vil gi ham mer selvtillit, sette opp en positiv spiral.

Barn bør lære at gode manerer betyr mer enn bare følgende protokoller lignende som bestikk å bruke, og mer selv enn å bruke de riktige ordene. "Please" og "takk" bety så mye mer når de er sagt med ekte følelse.

Her er noen ideer for å hjelpe deg å hjelpe barnet ditt praksis gode manerer:

Table manners- foran med et godt eksempel, fordi barna vil for det meste ubevisst plukke opp bordskikk fra sine foreldre . For ekstra moro - og polish! - Planlegge spesielle middager for hele familien der alle kler seg og praktiserer sine beste oppførsel. Det er bare et spill - men som vi vet den beste læringen skjer når barn koser seg.

Takk notater-har en spesiell skuff med notatkort, skrivepapir, fine penner og konvolutter for å gjøre det enkelt for barnet å skrive teksten takkekort etter å ha mottatt en gave eller når noen har gjort noe hyggelig for dem. Selv i denne alderen av elektronisk kommunikasjon, alle elsker å få en personlig, gjennomtenkt håndskrevet notat.

Thetone i stemmen vi bruker er like viktig som hvilke ord vi sier. For å få denne ideen over, kan du be barnet ditt til å si det samme setning i ulike toner av stemmen. For eksempel kan du be ham om å si: "Jeg vil ha litt juice," i en krevende tone, en sjefete tone, en hyggelig tone og en klynking tone. Hvis du tar opp dette i en båndopptaker, og spille den tilbake til ham, vil det hjelpe ham lære å snakke positivt uten sutring eller høres sjefete. Igjen - gjør det et spill, og ta del selv, også - slik at læring skjer i et morsomt miljø.

Husk å være høflig til barnet ditt. Hvis vi glemmer å si vær og takk når vi ønsker at våre barn til å gjøre noe for oss, hvordan kan vi forvente at de skal huske når de vil ha noe?

Telefon manners- når barnet nærmer seg en alder av å være gammel nok til å svare på telefonen, hvorfor ikke spille spill som hjelper henne å forstå hvordan du kan snakke høflig på telefonen? Enkle fraser som "Hvem vil du snakke med" og "Bare et øyeblikk, please" vil gjøre som ringer føler deg komfortabel - og ikke minst imponert over din høflige barn!

Innflytelsen fra TV og filmer-Det kan være et reelt sjokk å h

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.