*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Slipper Injustice

Du kommer foran skolen iført vanlig lørdag slitasje. Du åpner vesken for inspeksjon, men når du kommer ansikt til ansikt med vakten, han gir deg en slip for brudd kleskode. Det viser seg at du er iført tøfler, stygge slag. Men så en posh jente går forbi deg og du lagt merke til at hun ikke fikk noen brudd slip, til tross for at hun har på seg tøfler, men den prangende slag. Hvordan ville du reagere på situasjonen? Denne situasjonen ikke skje med meg, men jeg har blitt fortalt at dette skjer i det virkelige liv. Jeg vil gjerne minne alle som prangende tøfler er fortsatt tøfler. I så fall bør de også bli utestengt inne skolens lokaler.

Havaianas, Ipanema, Banana Peel, og alle de andre merkene er utgangspunktet fortsatt tøfler. Deres strukturer er basert på de hverdagslige tøfler eller flip-flops.It er open-toed og stropper sikre det på føttene. Hensikten og bruken av de dyre og billig tøfler er en og samme:. De er for beskyttelse av føttene, samtidig som det gir en pustende plass for føttene

Tillater bruk av dyre tøfler kan skape diskriminering mot non -brukere. Å tillate bruk av nevnte tøfler kan skape en sosial klasse og status. Studenter som er velstående vil tro at de er av et annet nivå i den sosiale stigen fra de som ikke eier ett par Havaianas eller Ipanema. Dessuten kan de ikke-brukere misliker skolepolitikken fordi de privilegerte kan komme unna med å bryte skolens kleskode. Det er ingen vits i å gjøre politikk hvis andre ikke kan følge dem.

Til slutt, antyder det at noen mennesker er over skolepolitikk. Bruk av dyre tøfler bør ikke frita folk fra å følge kleskode. Dresskode er laget for alle å følge. Merker ikke saken, hvis det du har på deg er ikke tillatt, bør du ikke bli fritatt fra straffene berettiget til slik overtredelse. Dersom unntak er gjort, vil det vise hvor dårlig kleskoden blir implementert.

Derfor bør blundere i gjennomføringen av kleskode bli tatt vare på. Slik at folk kan gå inn skolen mens iført flip-flops uten gitt et brudd kan oppfordre andre til å finne måter å bryte andre retningslinjer. Så det er bedre å nappe bud for å unngå mulig hodepine i nær fremtid. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.