*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Levere Fashion i stil

Har du noen gang lurt på hvordan motetrender gjøre det fra rullebanen til det virkelige liv?

Før klær kommer i butikkhyllene, må hver artikkel gå gjennom hundrevis av trinn og reise tusenvis av miles. Dette krever godt koordinert logistikk for en hektisk bransje som allerede er videre til neste trend.

"Shipping er tråden som binder vår virksomhet sammen", sier designer Tomer Gendler. Hans selvtitulerte herreklær etiketten har en lojal tilhengerskare blant mange stylister og deres kunder som Hollywood A-kjendiser Jamie Foxx og Adrien Brody.

Siden Tomer startet sin virksomhet for fire år siden, har han støttet seg på UPS for å hjelpe ham transport design, stoff og klær rundt om i verden. "Når vi skaper en samling, vi sender nesten daglig, og hver forsendelse er avgjørende for å få jobben gjort."

Bak Sømmene

Før Tomer gjør sin første skisse, søker han ut unike tekstiler og trimmer, slik som kasjmir blander fra Italia, high-tech tekstiler fra Sveits og knapper fra Kina. Etter å ha laget hans design, beordrer han og skip nok tråd, stoff og trim for å lage prøver, som han viser til mote kjøpere i New York. Disse ofte er sendt frem og tilbake flere ganger fra produsenter i Italia, New York City eller Kina til utseendet er fullkommen. Tomer jobber med kjøperne å bestemme hva brikkene vil bli solgt i butikkene.

Deretter Tomer og hans stab finne ut hvor mye stoff er nødvendig for å oppfylle pålegg. Produksjonsprosessen går videre til en gradering selskap, som skreddersyr mønstre for å gjøre kleskolleksjon i flere størrelser. UPS skip mønstre, stoff og trim til New York og Italia, hvor skred gjør klærne.

Men det tar mer enn skipsfart å sørge for at klærne kommer i tide. UPS toll meglere ta seg av komplekse tekstil tariffer slik at alle Tomer brikker klare inspeksjoner sømløst.

Etter at klærne er laget, blir de sendt til Tomer New York showroom for nitidig kvalitetskontroller. Endelig er klær leveres til butikker over hele landet og rundt om i verden.

Hvis Tomer samling kommer enda en dag for sent, butikker har rett til å kansellere bestillingen, og etterlot ham med tusenvis av dollar i plagg som ikke kan selges. På den annen side, å levere i tide til slutt vinner mer business. "Å være på tide tjener tillit," sier han. «Det sier du er en solid samarbeidspartner."

Tomer gjør at han er på gang gjennom pakken sporingsmuligheter på UPS.com, så både han og hans kunder bo i vet.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.