*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

7 tips om hvordan du kler Your Best For Less

Med utfordringen med å kutte utgifter, oftest du blir møtt med å måtte redusere eller eliminere mange av de små luksus du har blitt vant til. For noen kan det være avbryter gym medlemskap, eller kjøpe din skjønnhet forsyninger på stoffet butikken verset besøker kjøpesenteret. For andre betyr dette re-evaluere mange av de samme antrekk i skapet som ikke har fått hyppige slitasje.

Enten reflekterer en endring med din daglige rutine dynamikk eller et skifte i din thriftyness og økonomiske evner, utfordringen forblir i å opprettholde en elegant og attraktivt utseende og utseende. Slike beslutninger kan være vanskelig å møte følelsesmessig, spesielt når på kjøpesenteret, og bestemmer seg for å enten kjøpe et nytt antrekk eller betale noen nødvendige regninger.

For de fleste kvinne, når vi føler ned og ut, kraften av kjøp eller sette på nye klær har en evne til å føle seg godt om oss selv.
La oss innse det, måten vi ser på utsiden vil noen ganger påvirke hvordan vi føler på innsiden, og en ny fargerik bluse eller genser kan bare være din oppsøkt terapi.

Så hva er en jente å gjøre når hennes lommebok er spredt tynt, og alt hun har å jobbe med er hennes nåværende garderobe i skapet? Slå av telefonen, avbryte alt i dag planlegger og finne tilflukt på sofaen? Ikke sannsynlig. Heldigvis kvinner er kreativ og oppfinnsom når du adresserer livets utfordringer, spesielt når det kommer til klær.

Etter nedenfor tips med hensyn til revitilizing din eksisterende garderobe vil heve din sans for stil, øker din selvtillit samtidig holde kostnadene overraskende lav slik at du kan betale dine regninger og fortsette å fylle opp din sosiale kalenderen.

* Visste du at omtrent alle typer av stoff og klær kan være profesjonelt farget?

* Dette inkluderer døende vanlige stoffer som din bomull skjorter, silkebluser og rayon skjørt.

* Du kan farge kjolen du trodde du kunne bare ha én gang.

* Du kan farge ditt favoritt par jeans, spesielt paret som passer bedre enn noen andre par, men som begynner å falme. Når du tenker på å dø klærne dine, kan du selv farge denim også.

* Har en frakk som du bare ikke kan en del med, men det ser ut som det er ca fem år for gammel? Vel god ting kan du legge det til din liste over klær for å være farget.

* Trenger en ny badedrakt, men hater å måtte prøve på utallige dresser? Ikke noe problem, som ikke engang klor falmet spandex er ekskludert fra klær farging.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.