*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Slik Vist Casual med jeans?

Denim eller jeans blir ofte brukt som materiale for bukser og har vært kjent siden det 18. århundre. Jeans er aldri ut på dato, og er fortsatt en favoritt for mange mennesker. Ikke bare på campus, jeans er også ofte brukt som tillates ansatte til å arbeide ved hjelp av casual klær. Du kan være en av hans elskere jeans og ofte bruker det i hverdagen. Å fortsatt se fasjonable, til valg av modeller passer din kroppsfasong er svært viktig.

Origin of Jeans

I begynnelsen av skapelsen, i 1873, Levi Strauss gjort denim bukser (eller folk ofte refererer til jeans) som bukser for plantasjearbeidere. Siden arbeidet med trær og busker, er bukser slitt av arbeidere ofte revet. Av denne grunn, et par Levis lage et tykkere materiale som ikke lett revet bukser.

Materiale som er det som nå er kjent som jeans som begynner med Levis merkevare. Så noen tidlige merkevare jeans begynte å dukke opp som Lee og Wrangler.

Egne jeans ble populær blant de unge på 1950-tallet. For tiden er det mange forskjellige merker og jeans. I tillegg er en rekke denim farger er også tilgjengelig, fra klassiske blå farge kjent som blå jeans, til de andre farger som svart, brun og selv hvitt.

Jeans selv kommer fra byen Genova i Italia hvor bomull klut er laget. Genoa eller ofte spelt inn "Jene" i mellomengelsk. Mens du skriver i den indonesiske språket som er sanne jeans.

Bukser Jeans Modell

Iført jeans, gjør brukeren ser casual. Ulike modeller for jeans kan du velge å følge ditt utseende. Valget av en egnet modell vil gjøre at du ser attraktive. Hvilke modeller er der, og som er riktig for kroppen din?

• Straight Cut Jeans

Er en straight-cut jeans på bena. Undertøy modellen er perfekt for brukere som ikke er høy nok fordi denne modellen vil gjøre bena ser lengre, slik at du ser høyere. Undertøy modell kan også foreslå for deg som har en slank litt kroppsfett.

• Skinny Jeans

Pants er kuttet trange jeans og har redusert til ankelen. Er en modell som favoriserte kvinner. For dine petite skinny bukser kan velge den modellen som et alternativ fordi det kan gjøre kroppen ser mer fylt. Men, hvis du har store hofter bør ikke bruke skinny jeans modell fordi det gjør hoftene ser større.

• Boot Cut Jeans

Jeans modell stykker er kuttet litt bredere nederst. Modeller er egnet for alle former for kroppen, og vil gjøre kroppen i midjen og svingete hofter.

• Cut Classic Jeans

Page   <<       [1] [2] >>

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.