*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hårtransplantasjon - Hvordan velge den beste Surgeon

For de misfornøyd med graden av hårtap, kirurgisk hår restaurering (hårtransplantasjon, skalp reduksjon, pode panel) er nå en svært effektiv og relativt rimelig prosedyre. Du vil selvsagt trenger å gjennomføre noen kritisk forskning om hvilken type prosedyre mest egnet for deg. Men en av de mest sentrale hensyn er valget av kirurgen. Denne artikkelen er skrevet for å hjelpe de uinnvidde takle sinnet feltet om kirurgen utvalg

Surgeon Clinical Kompetanse og hans /hennes legitimasjon

Først og fremst bør du be legen din om hans eller hennes trening og erfaring..

; men du bør også vurdere om du føler deg komfortabel med legen når du først møter for første konsultasjon. Det er i din beste interesse å lære så mye som mulig om din potensielle kirurg før du tar en endelig beslutning.

Selv om ingen mengde kunnskap kan gi et tilfredsstillende klinisk resultat, de beste resultatene oftest oppstår ut av en god pasient-lege forhold basert på, tillit til legen på grunnlag av medisinsk opplæring, erfaring og kompetanse.

'finne en lege ISHRS nettstedet' tilbyr en liste over leger som har møtt kravene for medlemskap i de ISHRS.

Finne en ISHRS akkreditert Doctor garanterer ikke imidlertid at du vil bli gitt behandling som oppfyller dine forventninger. Du bør gjøre noen undersøkelser, og stille spørsmål om din potensielle lege; spesielt utseende for ekte attester og søke å oppsøke før og etter resultater fra tidligere operasjoner (kan legen, etter anmodning gi navnene på pasienter som er villige til å være referanser til legenes prosedyrer?)

.

Medisinsk Opplæring og ferdigheter

Spørsmål du bør spørre om legens trening og akkreditering inkluderer:

 • The School of Medicine at legen fikk sin MD (allopathic lege) eller DO (osteopatisk lege) grad

  ?

 • I hvilket år gjorde han /hun mottar sa medisinsk grad?

 • Er legen lisensiert til å praktisere medisin? Er han /hun lov til å opptre som lege i staten eller territorium hvor behandlingen skal skje?

 • Hva (sykehus eller legesenter) gjorde legen utføre hans /hennes internship og bosted trening?

 • Har legen fått ekstra opplæring for å spesialisere seg i denne type kirurgisk operasjon? En kirurg sertifisert som en medisinsk eller kirurgisk spesialist, er ikke nødvendigvis avgjørende, men er en indikasjon på avansert trening og potensielle talent.


 • Er legen registrert som en spesialisert kirurg? Har de jevnlig delta relaterte konferanser og seminarer? Medlemskap o

  Page   <<       [1] [2] >>
 • clothing style

  Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.