*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

For The Retro Luv fra Juicy Couture vesker!

Når jeg tenker på Juicy Couture Brand håndvesker, tenker jeg på det perfekte tilbehøret, som mange

kanskje eller kanskje ikke enig med meg, men jeg antar at de vil være et ideelt par Prada sko! Christian Loubutin kan være for klassisk og high-end for disse posene, i utgangspunktet, men får et par til clutchen stil veske, å gå med noe som ville være attraktivt for en person utstyrt i en liten svart kjole som ser bra ut på noen, selv en retro-stil lover.

Disse håndvesker gjøre et mylder av fuzzy-moro å gå på i min fashionista mentalitet på grunn av den bemerkelsesverdige symbolske og symbolsk grave-stemplet (med moter godkjenning) for utsiden av disse ikoniske, trendsettende håndvesker.

Juicy Couture er som en kaste tilbake til sekstitallet stil i mote besettelser, når håret var stort og sminke var enda større (lepper var røde, blush også, og øye-farge ... blått).

Alt var ekstra, som mer stoff å lage en smigret ut figuren passer til en ekstrem bluss som eksploderte ved anklene i retro-ambivalens og frie stiler av full av slengbukser og en fashion statement som gikk av i minst et tiår eller to. Håret var ekstra lang, og hver fashionista som sverger ved denne trendy stil, i dag, kan ha en pågående affinitet for Juicy Couture merkevare (spesielt håndvesker) på grunn av nostalgi at det skaper med moderne bluss av lengsel etter retro og stil av type for å få dem tilbake i sporet av hva som er hipt og besatt elsket av en mote sitte på med de beste av de store hår band og visse typer merker.


Etter at jeg bladde gjennom nettet og i butikken inventar saftig håndvesker, tenkte jeg, som gjør disse posene, London, England, briter? De så virkelig "kongelige" for å si det mildt, og veldig ikonisk med logo eller merke emblem så stor og glorete, sponse utseendet på barokk på synet!

De forseggjorte dekorasjoner som går sammen med denne vakre, ungdommelig stil trend er attraktiv, fargerik og hovedsakelig noe jeg tror var en ønsket "tilbehør forekomst" i verden av håndvesken stakere! De virkelig gjorde meg tenke på hva den medfølgende make-up vil være: En rosa leppestift med en bronzed på blush og en lang øye-lash ensemble av to lag eller flere, høye hæler og en mini-skjørt og en beskåret lang ermet topp.

Jeg bare visste takers av disse posene ville være stilig, ikke så mye klassisk, men i en overdådig, vakkert unikt og awesomely pen måte! Hva gjør de håndvesker på Juicy Couture minne deg om?

Jeg liker design, hvis jeg ikke v

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.